
Κύπρος – Ξεκίνησε η γεώτρηση στο Οικόπεδο 10 – Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η υπ. Ενέργειας
Η υπουργός Ενέργειας ανέβασε στο twitter βίντεο από τη στιγμή που το τρυπάνι Stena Forth τρυπάει το βυθό της κυπριακής ΑΟΖ για να φτάσει στο κοίτασμα Γλαύκος του οικοπέδου 10.
Έπιασε δουλειά το γεωτρύπανο της ExxonMobil, στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ.
Τις εργασίες της γεώτρησης, που πραγματοποιείται από το πλοίο – γεωτρύπανο «Stena Forth», θα παρακολουθεί επί συνεχούς βάσης το προσωπικό της Υπηρεσίας Υδρογονανθράκων, του υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.
Η υπουργός Ενέργειας της Κύπρου Νατάσα Πηλείδου, ανέβασε στο twitter βίντεο από τη στιγμή που το τρυπάνι Stena Forth τρυπάει το βυθό της κυπριακής ΑΟΖ για να φτάσει στο κοίτασμα Γλαύκος του οικοπέδου 10.
«Με τη γεώτρηση αξιολόγησης Glaucus 2 επαναρχίζει το γεωτρητικό πρόγραμμα σε ΑΟΖ Κύπρου. Μαζί με τους αδειούχους μας εργαστήκαμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δραστηριοτήτων τους εν μέσω πανδημίας.
Ευχαριστώ τις Exxonmobil & Qatar energy για βίντεο από έναρξη γεώτρησης», αναφέρει η Νατάσα Πηλείδου.
Με τη #γεώτρηση αξιολόγησης #Glaucus_2 επαναρχίζει το γεωτρητικό πρόγραμμα σε #ΑΟΖ ??. Μαζί με τους αδειούχους μας εργαστήκαμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δραστηριοτήτων τους εν μέσω πανδημίας.
?Ευχαριστώ τις @exxonmobil & @qatar_energy για βίντεο από έναρξη γεώτρησης. pic.twitter.com/3n3pYcdi1F— Natasa Pilides (@NatasaPilidou) December 22, 2021
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση

