Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maserati MC20 Convertible: Ανοιχτή πρόκληση

Maserati MC20 Convertible: Ανοιχτή πρόκληση

Η Modena ετοιμάζει την ανοιχτή εκδοχή της MC20 δίνοντας μια πρώτη γεύση από την γοητευτική παρουσία της

H ιταλική φίρμα συνεχίζει την επιθετική προϊοντική πολιτική της η οποία θα φέρει στην γκάμα της από το 2022 την αμιγώς ηλεκτροκίνητη Grecale, τις Gran Turismo GT και Gran Cabrio, καθώς ένα ακόμα νέο μοντέλο.

Αυτό θα πάρει την μορφή μιας ανοιχτής έκδοσης για την MC20, με την Maserati να συνοδεύει την ανακοίνωση και από τις πρώτες εικόνες του ανοιχτού supercar που παραμείνει… κλειστό, κάτι που σημαίνει ότι θα υιοθετήσει μια μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή στα πρότυπα των Ferrari F8 Spider και McLaren 600LT Spider.

Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις, πρόκειται «για ένα πρώιμο πρωτότυπο της MC20 Convertible το οποίο μόλις βγήκε από την πύλη του εργοστασίου της Modena» το οποίο προς το παρόν καλύπτεται από το σύνηθες καμουφλάζ που χρησιμοποιεί η Maserati στα τελευταία της πρωτότυπα.

Πλην της αναδιπλούμενης, μεταλλικής οροφής η σιλουέτα της MC20 δεν φέρει σημαντικές διαφοροποιήσεις από την μέχρι σήμερα γνωστή coupe εκδοχή της. Αυτό που σίγουρα θα αλλάξει είναι το βάρος το οποίο αναμένεται να υπερβεί τα 1.475 κιλά της coupe έκδοσης λόγω του μηχανισμού της οροφής.

Αμετάβλητος αναμένεται να παραμείνει ο V6 κινητήρας ο οποίος θα εξακολουθήσει να αποδίδει 630 ίππους,, εξασφαλίζοντας και στην ανοιχτή έκδοση χρόνο επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,0 δευτερόλεπτα. Mένει επίσης να διαπιστωθεί κατά πόσο η μέγιστη ταχύτητα θα διατηρηθεί στα 325 χλμ./ώρα καις την περίπτωση της ανοιχτής έκδοσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Maserati έχει ήδη ανακοινώσει ότι εξελίσσει ήδη μια ηλεκτρική έκδοση για την MC20 η οποία αναμένεται σχετικά σύντομα, αν και οι ελλείψεις σε ημιαγωγούς μπορεί να καθυστερήσουν κάπως την έλευσή της.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024