
Μπάιντεν – Πούτιν: Δεν προβλέπεται να τα πουν από κοντά για την Ουκρανία
«Νομίζω ότι θα πρέπει κατ’ αρχάς να δούμε αν υπάρχει κάποια πρόοδος σε διπλωματικό επίπεδο», είπε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι δεν προβλέπεται κάποια δια ζώσης συνάντηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, εν μέσω της κλιμακούμενης έντασης με αφορμή τη συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία.
«Νομίζω ότι θα πρέπει κατ’ αρχάς να δούμε αν υπάρχει κάποια πρόοδος σε διπλωματικό επίπεδο», είπε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους εάν θα μπορούσε να οργανωθεί μια σύνοδος κορυφής σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.
«Θέλουμε επίσης να δούμε τη Ρωσία να αποκλιμακώνει (την κατάσταση), να μετακινεί τις δυνάμεις της από τα σύνορα με την Ουκρανία, να μειώνει την ένταση», πρόσθεσε.
- LIVE: Κολομβία – Γκάνα
- Γάζα: Η τύχη της έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο – «Το Ισραήλ κάνει ό,τι θέλει» και κανένας δεν αντιδράει
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Ο Δαβίδ ήταν ψυχάρα, αλλά ο Γολιάθ… είχε Μέσι! (vids)
- Συρία: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη ύποπτοι για τη βία που ξέσπασε στη Σουέιντα
- Παραίτηση του πρωθυπουργού της Μολδαβίας Μοντεάνου στη δίνη σκανδάλων
- Πορτογαλία: 9 τραυματίες στις δασικές πυρκαγιές – Ζητά ενισχύσεις από Ευρώπη και Μαρόκο

