Χωρίς τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό με τον Λεβαδειακό (22/12, 19:00) για τους «16» του Κυπέλλου.
Ο Μαροκινός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής, καθώς χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι. Ο έμπειρος στράικερ είχε υποστεί ρήξη τένοντα δαχτύλου αριστερού χειρός και την Δευτέρα (20/12) υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, παρόλα αυτά ο Μαρτίνς τον άφησε εκτός για να τον προφυλάξει.
Εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με τους Βοιωτούς, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, έμεινε επίσης ο Πιερ Κούντε. Ο Καμερουνέζος μέσος ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στον αστράγαλο, παρόλα αυτά έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση, με τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, να τον αφήνει εκτός επιλογών, όπως επίσης τον Ρούμπεν Σεμέδο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του