Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Όλα για την πρόκριση

Ολυμπιακός – Όλα για την πρόκριση

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Τετάρτης (22/12, 16:45) θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ την Ενισέι Κρασνογιάρσκ, στη ρεβάνς των «32» του EuroCup – Στο πρώτο ματς είχαν κερδίσει στη Σιβηρία με 85-70 και έχουν το πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τη νίκη (60-61) επί του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, στον νοκ άουτ προημιτελικό, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ευρώπη.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού υποδέχονται την Τετάρτη (22/12) στις 16:45 (FIBA TV) την Ενισέι Κρασνογιάρσκ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στη ρεβάνς των «32» του EuroCup, με στόχο να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Κόντρα στην ισχυρή ρωσική ομάδα, οι «ερυθρόλευκες» έχουν το πλεονέκτημα, μετά τη σπουδαία εμφάνιση και τη νίκη με +15 (70-85) στο ματς στην Σιβηρία και καλούνται να το υπερασπιστούν, ώστε να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για τη φάση των «16» του ευρωπαϊκού θεσμού.

Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς θέλει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι, όμως μόνο εύκολο έργο δεν έχει, για αυτό κόντρα στις Ρωσίδες στο ΣΕΦ, χρειάζεται να παίξει με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης ακόμα και με ήττα μέχρι και 14 πόντους (ήττα με 15-παράταση) από την Ενισέι στο αυριανό ματς στο Φάληρο.

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς μιλώντας για το παιχνίδι, ανέφερε: «Το στυλ παιχνιδιού του αντιπάλου επιτρέπει στην ομάδα να σκοράρει πολλούς πόντους, αν μπορέσει. Και αυτό συνέβη και στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη των άλλων και να μην επιτρέπουμε τους αντιπάλους μας να δημιουργούν γρήγορες επιθέσεις και να σκοράρουν ελεύθερα τρίποντα. Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό Δεκέμβριο, με πολλά ταξίδια και σκληρά ματς. Πρέπει να βγάλει κάθε αθλήτρια όλη της την ενέργεια αύριο, για άλλη μία φορά, ώστε να κερδίσουμε και να κλείσουμε θέση για την επόμενη φάση του θεσμού, γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα με καλή διάθεση».

Από την πλευρά της η Εβίνα Σταμάτη, τόνισε: «Περιμένουμε ένα διαφορετικό ματς από αυτό στο Κρασνογιάρσκ. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη ή έστω και με ένα πόντο και αυτό θα διεκδικήσουμε αύριο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024