Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Brian May - Θετικός στον κοροναϊό ο κιθαρίστας των Queen - Ικετεύει τον κόσμο να εμβολιαστεί

Brian May – Θετικός στον κοροναϊό ο κιθαρίστας των Queen – Ικετεύει τον κόσμο να εμβολιαστεί

«Με πιάνει απελπισία να σας βλέπω να διαμαρτύρεστε. Το μόνο που σας ζητείται είναι να αναλάβετε τις ευθύνες σας», τονίζει ο γνωστός μουσικός.

«Θύμα» του κοροναϊού ο Brian May. Ο Άγγλος μουσικός και συνιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Queen βρέθηκε θετικός στον ιό μετά από μία έξοδό του με τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πήγε σε μία φιλική συγκέντρωση γενεθλίων σε σπίτι. Θεωρούσε ότι το περιβάλλον ήταν ασφαλές, καθώς όλοι ήταν εμβολιασμένοι και είχαν κάνει τεστ.

Ωστόσο, υπήρξε διασπορά. Τις επόμενες ημέρες εμφάνισαν τα πρώτα συμπώματα και διαπίστωσαν ότι είχαν κολλήσει.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο μουσικός μέσω Social Media

Aνακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο εξηγεί πώς πιστεύει ότι προσβλήθηκε από τον ιό και παρουσιάζει τα διάφορα στάδια της νόσησής του. Παράλληλα, εκλιπαρεί  τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο.

«Η σύζυγός μου Anita και εγώ ήμασταν απίστευτα προσεκτικοί και πραγματικά δεν πηγαίναμε πουθενά. Ήμασταν κατά κάποιο τρόπο πολύ απομονωμένοι τους τελευταίους 20 μήνες που διαρκεί όλη αυτή η κατάσταση. Το περασμένο Σάββατο, αποφασίσαμε να πάμε σε ένα γεύμα γενεθλίων. Όλοι είναι τριπλά εμβολιασμένοι. Όλοι έπρεπε να είχαν κάνει το πρωί αρνητικό τεστ. Οπότε φάνηκε να έχει στηθεί με μεγάλη ασφάλεια», λέει αρχικά και προσθέτει:

«Αλλά, φυσικά, ξέρεις ότι παίρνεις ένα ρίσκο… Φαινόταν ασφαλής η κατάσταση. Έχεις το αρνητικό τεστ και έχεις εμβολιαστεί τρεις φορές. Οπότε τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Νομίζαμε ότι βρισκόμασταν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, οπότε δεν φορούσαμε μάσκες».

Τα έντονα συμπτώματα που είχε το ζευγάρι

«Το προηγούμενο Σάββατο έγινε το πάρτι. Την Κυριακή, η Anita είχε λίγο βήχα. Εγώ ένιωθα κάπως καλά. Τη Δευτέρα, αρχίσαμε και οι δύο να έχουμε κάποια συμπτώματα. Και σκεφτήκαμε ότι ίσως έχουμε γρίπη ή κάτι άλλο. Κάναμε τεστ όλη την ώρα και τα τεστ ήταν αρνητικά. Και την Τρίτη, άκουσα πως οκτώ άτομα από το πάρτι είχαν ήδη βρεθεί θετικά», υπογραμμίζει.

«Το βράδυ της Τρίτης κάναμε άλλη μια φορά τεστ και ήμασταν και οι δύο θετικοί. Ευτυχώς, μείναμε μακριά από όλους, γιατί είχαμε ένα μικρό προαίσθημα. Έτσι, ελπίζω ότι δεν μολύναμε κάποιον άλλον αν και δεν είμαι σίγουρος. Τώρα βρισκόμαστε σε καραντίνα», αποκαλύπτει.

«Δύο φρικτές ημέρες»

Στη συνέχεια, ο Brian May τονίζει ότι πέρασε δύο φρικτές ημέρες και κάνει λόγο για τη χειρότερη γρίπη.

«Πρέπει να πω ότι είναι σαν τη χειρότερη γρίπη που μπορείτε να φανταστείτε, πραγματικά. Και ένιωσα πολύ απελπισμένος. Αλλά, ναι, ήμασταν και οι δύο πολύ άσχημα», λέει.

Τέλος, απευθύνει έκκληση προς όλους να εμβολιαστούν. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στα νοσοκομεία αυτή τη στιγμή που δεν έχουν εμβολιαστεί, οι οποίοι βρίσκονται ακριβώς στο όριο μεταξύ ζωής και θανάτου. Το σώμα μου έχει αυτή την αντίδραση επειδή εμβολιάστηκα τρεις φορές με Pfizer. Και σας ικετεύω και σας εκλιπαρώ να πάτε και να εμβολιαστείτε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, γιατί χρειάζεστε τη βοήθεια», τονίζει.

«Με πιάνει απελπισία να σας βλέπω να διαμαρτύρεστε. Το μόνο που σας ζητείται είναι να αναλάβετε τις ευθύνες σας», καταλήγει.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024