Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον του κοροναϊού στην Ελλάδα είχε εντοπιστεί περίπου τρεις εβδομάδες πριν και πρόκειται για Έλληνα που είχε ταξιδέψει από τη Νότια Αφρική στην Κρήτη από όπου κατάγεται.
Ο ασθενής μηδέν της νέας παραλλαγής του κοροναϊού είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer, κάτι που τον βοήθησε να περάσει ελαφριά τη νόσο, όπως αναφέρει.
Δεν είχα συμπτώματα
«Είμαι μια χαρά. Εγώ δεν είχα συμπτώματα, το μόνο που τράβηξα ήταν οι 14 μέρες καραντίνας, γιατί δεν ήξεραν αν είμαι μεταδοτικός», λέει ο Κώστας Αγγελάκης, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο.
Ο ίδιος, έχει επιστρέψει στο Γιοχάνεσμπουργκ όπου ζει και εργάζεται.
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις
Πρόκειται για το δεύτερο -και τελευταίο- μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές, καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2025, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας