Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αγόρασε «παιχνίδι» 350.000.000 $ – Το πιο ακριβό σε όλη τη Ρωσία
Όταν είσαι ο Αμπράμοβιτς και έχεις τόσα δισεκατομμύρια, κάνεις και… βελτιώσεις σε αεροπλάνα. Και τα κάνεις ιπτάμενα παλάτια! Απίστευτες φωτογραφίες.
Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ρομάν Αμπράμοβιτς αγόρασε ένα πολυτελές Boeing 787-8 Dreamliner, ανέφερε το Forbes, επικαλούμενο πηγές από τον κλάδο των αερομεταφορών.
Το αεροπλάνο φέρεται να αναχώρησε από την ελβετική πόλη της Βασιλείας στις 18 Δεκεμβρίου πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Vnukovo στη Μόσχα.
Το κόστος του τζετ υπολογίζεται στα 350 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που το καθιστά το πιο ακριβό ιδιωτικό τζετ στη Ρωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ικανό να πετάξει 18.418 χιλιόμετρα χωρίς ανεφοδιασμό, ενώ μπορεί να μεταφέρει 50 επιβάτες συμπεριλαμβανομένων 10 μελών του πληρώματος και 10 ατόμων προσωπικό ασφαλείας.
Υπάρχουν μόλις 250 τέτοια Dreamliner στον κόσμο, αλλά αυτό είναι το πρώτο που αγοράζεται από Ρώσο. Το τζετ του Abramovich κατασκευάστηκε το 2015 για την αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας «Privateair», αλλά για κάποιο λόγο, δεν παραδόθηκε ποτέ. Εως ότου εμφανίστηκε και το αγόρασε ο Αμπράμοβιτς. Από το 2019, το τζετ υποβάλλεται σε αναβάθμιση για να ανταποκριθεί στις προτιμήσεις του Ρώσου δισεκατομμυριούχου.
Ο 53χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Chelsea FC, είναι επίσης συνιδιοκτήτης της εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Millhouse, που επιβλέπει τις επενδύσεις σε ακίνητα, εξόρυξη, μεταλλουργία και ενέργεια. Σύμφωνα με το Forbes, η καθαρή περιουσία του Αμπράμοβιτς είναι 14,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442