Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναμένεται να επιστρέψει από αύριο στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, καθώς η τιμωρία που του επιβλήθηκε ήταν χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.
Ο Σουηδός αμυντικός απολογήθηκε σήμερα στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγισήλαο Τουμαζάτο, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ήταν αυτός που αποφάσισε για την ποινή που επιβλήθηκε στον παίκτη, για την απόφαση του να μην ταξιδέψει την Πέμπτη στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ.
Μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη, το θέμα φαίνεται ότι θεωρείται λήξαν. Αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι το αν ο ποδοσφαιριστής θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με τον ΟΦΗ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Μάρκο Νίκολιτς και Φελίπε Ρέλβας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τονίζοντας αμφότεροι πως η «Ένωση» θα πολεμήσει μέχρι τέλους για να πετύχει την ανατροπή.
Ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης εξήγησε πώς ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο τον βοήθησε να ξεπεράσει μια δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει όταν ήταν μικρός.
Σε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Σανταμαρία, μέλος της «χρυσής» ομάδας των δεκαετιών του '50 και του '60.