Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, με την δράση της «Στηρίζω τα Παιδιά» απαλύνει τον πόνο των φτωχών νοικοκυριών που αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους επαρκή ποσότητα τροφής. Η ανεργία και η πανδημία έχει επιδεινώσει την κατάσταση, επισημαίνουν

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, ανέλαβε  πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης παιδιών που οι γονείς τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στόχος είναι η ικανοποίηση βασικών αναγκών των παιδιών σχολικής ηλικίας με την παροχή πακέτου προϊόντων μακράς διάρκειας (δημητριακά, μπισκότα, κρουασάν, γάλατα, κεκάκια, ψωμί του τόστ, αλλαντικά, τυρί, κασέρι τυροπιτάκια κτλ, τσουρέκια, χυμούς, γλυκά, αλεύρι, ζάχαρη, μπάρες, κ.α.)

Οι εργαζόμενοι του Τμήματος  Πρόνοιας & Κοινωνικής  Αλληλεγγύης του Δήμου Παύλου Μελ, ανταποκρινόμενοι με αίσθημα ευθύνης, στα παιδιά και θέλοντας να χαρίσουν πολλά χαμόγελα και γλυκές γεύσεις, οργανώνουν τη δράση “στηρίζω τα παιδιά” από το Νοέμβριο του 2020.

Η Αντιδήμαρχος Χαρά Αμανατίδου και οι κοινωνικοί επιστήμονες, έχοντας αφουγκραστεί  τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, λόγω της ανεργίας και της πανδημίας (covid 19), ανέλαβαν την  πρωτοβουλία και οργανώνουν  και πάλι τη δράση “στηρίζω τα παιδιά για τον μήνα Δεκέμβριο 2021”.

Όπως αναφέρουν από τον Δήμο: «Μέλημά μας και αυτή τη φορά, είναι να ενισχυθούν πολυμελείς οικογένειες  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας αρωγούς επιχειρήσεις και ιδιώτες, καθιερώνοντας νέες δράσεις υλικής στήριξης των παιδιών και για το έτος 2022.

Τα προϊόντα συλλέχθηκαν από  χορηγίες εταιρειών και ιδιωτών στον νέο χώρο Αποθήκευσης και Διανομής Προϊόντων του Δήμου Παύλου Μελά με την ονομασία “Σημείο Προσφοράς και Εθελοντισμού”, στην οδό Αγγέλου Βλάχου 11, στη Νικόπολη και δόθηκαν με διακριτικότητα και ασφάλεια στους γονείς – κηδεμόνες των παιδιών».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr