Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Μανωλάς
Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στο Φάληρο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αυτήν την ώρα τη Λαμία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον Κώστα Μανωλά να δίνει το παρών στην αναμέτρηση.
Ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, παίρνοντας μεταγραφή από τη Νάπολι και σήμερα, βρίσκεται στο Φάληρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον σύλλογο της Φθιώτιδας.
Ο 30χρονος στόπερ δείχνει για ακόμη μια φορά την αγάπη του προς την ομάδα του Πειραιά, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο και τις προσπάθειες των νέων του συμπαικτών.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Μανωλάς έγινε αντιληπτός από τους μικρούς φίλους των ερυθρόλευκων και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Δείτε φωτογραφίες με τον Μανωλά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης:

- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442