Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη της Νάπολι στο Σαν Σίρο (1-0)

Μεγάλη νίκη της Νάπολι στο Σαν Σίρο (1-0)

Η Νάπολι πέρασε από το «Σαν Σίρο» επικρατώντας με σκορ 1-0 της Μίλαν, πιάνοντας έτσι στη δεύτερη θέση του «ροσονέρι» και βάζοντας… φωτιά στο πρωτάθλημα.

Φωτιά στο πρωτάθλημα Ιταλίας έβαλε η Νάπολι, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Μίλαν στο «Σαν Σίρο», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Με το αποτέλεσμα αυτό, έπιασε τους «ροσονέρι» στη δεύτερη θέση (39β.) και πλησίασε την Ίντερ στο -4.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι εκμεταλλεύτηκε το τέρμα που σημείωσε νωρίς στην αναμέτρηση, άντεξε στη πίεση στο τέλος και έδωσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Serie A, ενόψει της συνέχειας, σε μια άκρως αμφίρροπη μάχη για τον τίτλο.

Η Νάπολι ξεκίνησε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό της συνάντησης, ο Ελίφ Ελμάς, μετέτρεψε σε γκολ την πάσα του Πιοτρ Ζιελίνσκι κάνοντας έτσι το 1-0 και… κόβοντας τα πόδια της Μίλαν μέσα στην έδρα της. Οι «παρτενοπέι» ήταν ανώτεροι σε όλο το 45λεπτό όμως το σκορ δεν άλλαξε και έμεινε έτσι μέχρι το ημίχρονο.

Όπως ήταν λογικό οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος, με τη Νάπολι όμως να μην αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, διατηρώντας σχεδόν εύκολα το υπέρ της προβάδισμα. Οι προσπάθειες της Μίλαν παρέμειναν άκαρπες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να βάζει… φωτιά στο πρωτάθλημα.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024