Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου καταδίκασε μια αρνήτρια σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με 3ετή αναστολή επειδή είχε δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο Α.Τ Ρόδου και είχε …επιβάλλει σε αστυνομικό, πρόστιμο 5.950.000 ευρώ επειδή της ζήτησε να φορέσει μάσκα.
«Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενών»
Η 44χρονη υποστήριξε όπως αναφέρει η “Δημοκρατική” ότι είναι μέλος των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» και αρνείται να φορέσει μάσκα, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι καρκινοπαθής και η χρήση μάσκας την ενοχλεί.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).