Ο Θρύλος της γηραιάς ηπείρου – Τελικός νούμερο 37 για τον Ολυμπιακό
Μια ακόμη «θρυλική» πρόκληση έχει μπροστά της απόψε (18:30) η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν την Κίνεφ Κίρισι στον μεγάλο τελικό του Super Cup
Ραντεβού με την ιστορία για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Ακόμα ένα δηλαδή.
Μόλις λίγους μήνες μετά την ιστορική κατάκτηση της Euroleague, τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία να γράψουν ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία των Πειραιωτών, αντιμετωπίζοντας απόψε στο Παπαστράτειο (18:30, ONE Channel) την κάτοχο του LEN Trophy Κίνεφ Κίρισι, στον μεγάλο τελικό του Super Cup, με στόχο την κατάκτηση του πρώτου φετινού τροπαίου και πέμπτου ευρωπαϊκού συνολικά.
Μια ακόμη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να σηκώσει ψηλά τη σημαία του στην Ευρώπη. Και φυσικά, μια ακόμη φορά όπου ο Ολυμπιακός αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο άθλημα του ταιριάζει απόλυτα, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.
Παράλληλα όμως επιβεβαιώνεται και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη. Το λένε άλλωστε οι αριθμοί. Ο αποψινός τελικός θα είναι ο 37ος ευρωπαϊκός τελικός για τους Πειραιώτες σε όλα τα αθλήματα, όπου μετρούν 15 κούπες.
Νούμερα μυθικά όχι μόνο για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και για τη γηραιά ήπειρο γενικότερα, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να γιγαντώνεται με μπροστάρη τον Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και τη στήριξη του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι Ερυθρόλευκες μετρούν, πέρα από δύο Euroleague (2015, 2021), και ένα LEN Trophy (2014), ένα Super Cup (2015), και απόψε κόντρα στη ρωσική ομάδα θέλουν να φθάσουν στο δεύτερο.
Όλα αυτά την ώρα που τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη βρίσκονται στη φάση των «8» της Euroleague, καθώς προκρίθηκαν με «τρεις στις τρεις» νίκες στον προκριματικό όμιλο, στον Πειραιά.
Όλες οι συμμετοχές του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκούς τελικούς:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.