Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηδάκης - «Πόσο λογικό θα ήταν ο υπουργός να παριστάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα;»

Χατζηδάκης – «Πόσο λογικό θα ήταν ο υπουργός να παριστάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα;»

Τι απαντάει στο ΣΥΡΙΖΑ και πώς χαρακτηρίζει την Αξιωματική Αντιπολίτευση

Εξηγήσεις για την απόφαση του να ανακληθούν όλες οι άδειες, μέσα στις γιορτές, των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ, έδωσε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, με ανάρτησή του στο Facebook. Παράλληλα, επιτίθεται και στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Φτάνει πια με αυτή την εμπαθή και χολερική αντιπολίτευση».

«Θεωρούσα ότι έκανα το αυτονόητo: Ζήτησα να ανακληθούν οι άδειες των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ, ενόψει των εορτών, για να βγουν συντάξεις, για να κλείσουν εκκρεμότητες των ασφαλισμένων και για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες αυτές τις μέρες», διευκρινίζει o Κωστής Χατζηδάκης.

«Βλέπω όμως ότι υπάρχουν αντιδράσεις από την Αυγή που χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία μου «επικοινωνιακού τύπου απόφαση» και την Εφημερίδα των Συντακτών που γράφει ότι τάχα είμαι… σε αδιέξοδο. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι δικό μου» λέει.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Το πρόβλημα είναι των 6,5 εκατομμυρίων ασφαλισμένων και συνταξιούχων που δεν πρέπει να ταλαιπωρηθούν περαιτέρω αυτές τις μέρες. Κι όλοι αυτοί που διατυμπανίζουν ότι έχουν το μονοπώλιο της κοινωνικής πολιτικής δεν πρέπει να ξεχνούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αυτήν ακριβώς την κοινωνική πολιτική. Οι υπάλληλοι δεν θα χάσουν τις άδειές τους. Όπως προβλέπει ο νόμος, θα τις πάρουν το 2022».

«Φτάνει πια με αυτή την εμπαθή και χολερική αντιπολίτευση»

Και προσθέτει: «Με τόσους ανθρώπους που περιμένουν να πάρουν επιτέλους τη σύνταξή τους, με τόσους ασφαλισμένους που θέλουν να εξυπηρετηθούν, π.χ. να λάβουν ασφαλιστική ενημερότητα, πόσο λογικό θα ήταν ο υπουργός να παριστάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα; Φτάνει πια με αυτή την εμπαθή και χολερική αντιπολίτευση. Την αντιπολίτευση που δεν δείχνει τίποτα άλλο, παρά μόνο τον φανατισμό όσων κριτικάρουν οποιαδήποτε απόφαση. Φτάνει αυτή η απόφαση να είναι της κυβέρνησης!».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024