Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουρουμπλής - Τι είπε μία μέρα μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κουρουμπλής – Τι είπε μία μέρα μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, δεν άλλαξε όσα είπε στη Βουλή σε συνέντευξή του.

Δεν πήρε πίσω τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφορικά με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί μομφή από το προεδρείο της Βουλής και να διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Πνίγηκαν άνθρωποι από κακή ροή οξυγόνου» επέμεινε.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open αλλά και στον ΑΝΤ1 και μετά από ερώτηση των δημοσιογράφων, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής δήλωσε: «Το επίδικο τώρα δεν είναι ούτε ο Κουρουμπλής, ούτε αυτά που είπε και ενδεχομένως παρερμηνεύθηκαν. Το επίδικο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έκθεση που δεν αμφισβητείται και δεν τολμάει κανείς να την αμφισβητήσει, γιατί είναι δημοσιευμένη σε επιστημονικά περιοδικά. Φέρει την υπογραφή του συμβούλου του πρωθυπουργού, του κ. Τσιόδρα και του κ. Λύτρα. Το συμπέρασμα αυτής τη έκθεσης είναι ότι χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι».

Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με ΜΕΘ, ξέρετε τι συνέβη; Πνίγηκαν από την κακή ροή οξυγόνου. Πνιγόντουσαν οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία. Αν αυτό δεν είναι δολοφονία; Το λέω εγώ! Ας πάει στον εισαγγελέα» είπε. «Ήξερε ή δεν ήξερε ο πρωθυπουργός;» αναρωτήθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όσον αφορά στη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Ε, με διέγραψε. Είναι δικαίωμα του αρχηγού. Δεν ήρθα εδώ για να κλαψουρίσω επειδή με διέγραψε ο κ. Τσίπρας».

«Δεν φτάνει το εμβόλιο»

«Βεβαίως το εμβόλιο πρέπει να γίνει, είναι απαραίτητο και χρήσιμο. Δεν φτάνει όμως. Όπως έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, παράλληλα με το εμβόλιο χρειάζεται και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και βεβαίως η προσοχή όλων μας», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024