Λίγες ημέρες μετά από τον θάνατο της Ροζίτας Σώκου από επιπλοκές του κοροναϊού, η κόρη της, που επίσης νοσηλευόταν, καθώς νοσούσε από κοροναϊό, διασωληνώθηκε από τους ιατρούς, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στον Αντ1 ο εγγονός της της Ροζίτας Σώκου.
Όπως είπε ο Εμίλιο Τανκρέντι, «η μητέρα μου διασωληνώθηκε. Δεν είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση της, αλλά δεν υπήρχε η εξέλιξη που περίμεναν οι γιατροί στην υγεία της».
Η κόρη της Ροζίτας Σώκου διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου, όπως είπε ο γιός της, νοσηλεύεται για 5η-6η ημέρα.
Ο εγγονός της Ροζίτας Σώκου δεν θέλησε να αποκαλύψει εάν η μητέρα του έχει εμβολιαστεί έναντι του κοροναϊού, ενώ σε ότι αφορά τον ίδιο είπε «εγώ δεν έχω εμβολιαστεί, αλλά έχω νοσήσει και πιθανό είναι να εμβολιαστώ τώρα, γιατί βλέπω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής