Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσεφέριν για τη διπλή κλήρωση - «Φταίει η UEFA και η τεχνολογία»

Τσεφέριν για τη διπλή κλήρωση – «Φταίει η UEFA και η τεχνολογία»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, αναφέρθηκε στην επαναληπτική κλήρωση που έγινε για τους «16» του Champions League, τονίζοντας ότι υπήρξε σφάλμα στο λογισμικό.

Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν απολογήθηκε για το απίστευτο σφάλμα στο οποίο υπέπεσαν οι άνθρωποι της UEFA κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για την φάση των «16» του Champions League.

Συγκεκριμένα, για όσους δεν γνωρίζουν, η παραπάνω διαδικασία διεξήχθη δύο φορές, μετά το λάθος που έγινε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κληρώθηκε με τη Βιγιαρεάλ, παρόλο που βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο.

Ο πρόεδρος της UEFA λοιπόν, αναφερόμενος στην επαναληπτική κλήρωση, έριξε την ευθύνη τόσο στη διοργανώτρια, όσο και στη τεχνολογία, τονίζοντας ότι υπήρξε λάθος στο λογισμικό.

«Κάτι δεν πήγαινε καλά με το λογισμικό. Η UEFA επικοινώνησε με τον πάροχο λογισμικού της και αποφασίστηκε ότι η κλήρωση έπρεπε να επαναληφθεί γιατί δεν ήταν γνωστό πότε ακριβώς είχε συμβεί το σφάλμα. Η απόφασή μας ήταν να είμαστε διαφανείς. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για συνέπειες, αλλά είναι λάθος της UEFA. Είμαστε εξαρτημένοι από την τεχνολογία και ίσως θα έπρεπε να είμαστε λιγότερο. Λυπούμαστε για το λάθος. Είναι αστοχίες που συμβαίνουν. Δεν είναι ανθρώπινες, αλλά τεχνολογικές αποτυχίες», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024