Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οργή στον Ολυμπιακό για τις συνθήκες στο ΟΑΚΑ

Οργή στον Ολυμπιακό για τις συνθήκες στο ΟΑΚΑ

Εξαλλοι οι Ερυθρόλευκοι με τις συνθήκες στο ΟΑΚΑ – «Εφτυναν τους παίκτες μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες – Υπεράριθμοι στις κερκίδες και χωρίς μάσκες.

Την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκάλεσαν όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Handball Premier, με τους Ερυθρόλευκους στην ανάλυσή τους να χαρακτηρίζουν απαράδεκτη τη συμπεριφορά των οπαδών της Ενωσης. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες στην ανασκόπηση για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί της ΑΕΚ έφτυναν τους παίκτες του Ολυμπιακού καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ όπως επισημαίνουν οι Ερυθρόλευκοι, καταστρατηγήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα.

Πρώτα όλα το υγειονομικό, καθώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν υπεράριθμοι και δεν φορούσαν μάσκες, όπως προβλέπει η ΚΥΑ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι οπαδοί που βρισκόντουσαν στις κερκίδες της αίθουσας του ΟΑΚΑ «Γιώργος Κασιμάτης» ήταν πολύ περισσότεροι από ότι προβλέπει το πρωτόκολλο. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες για τη μείωση της διασποράς του Covid-19, όπως φαίνεται από τις σχετικές φωτογραφίες, που εκθέτουν τόσο τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ όσο και την Αστυνομία.

Τα πρωτόκολλα καταστρατηγήθηκαν, με τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξοργίζονται με όσα αντίκρισαν στο ΟΑΚΑ, όπου επικράτησαν συνθήκες ανομίας και δεν τηρήθηκαν όσα προβλέπονται για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Αντίστοιχες συνθήκες έχουν υπάρξει και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ, τα οποία πραγματοποιούνται στη Χαλκίδα.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024