Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Β’ – Βέροια – 1-1 – Μαγική εικόνα η ισοπαλία

Ολυμπιακός Β’ – Βέροια – 1-1 – Μαγική εικόνα η ισοπαλία

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από την Βέροια προηγήθηκε με τον Βοϊλή στο 48, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ισοφάριση με τον Φοφανά στο 89′ με το τελικό 1-1 να αδικεί την ομάδα του Ιμπαγάσα. Δοκάρι με τον Λιάτσο οι ερυθυρόλευκοι, που είδαν την ρέφερι Αντωνίου να κλείνει τα μάτια της σε καθαρή παράβαση πέναλτι πάνω στον Κωστή στο (43).

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από την Βέροια προηγήθηκε με τον Βοϊλή στο 48, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ισοφάριση με τον Φοφανά στο 89′ με το τελικό 1-1 να αδικεί την ομάδα του Ιμπαγάσα. Δοκάρι με τον Λιάτσο οι ερυθρόλευκοι, που είδαν την ρέφερι Αντωνίου να κλείνει τα μάτια της σε καθαρή παράβαση πέναλτι πάνω στον Κωστή στο (43).

Στην 4η θέση με 13 βαθμούς ο Ολυμπιακός Β’ ο οποίος παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα της Superleague 2, στην 2η θέση η Βέροια με 18,η οποία έπεσε από την κορυφή του Βόρειου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν από την αρχή με επιθετική διάθεση, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η Βέροια είχε στηθεί καλά στην άμυνα της, με τους παίκτες του Ιμπαγάσα να ψάχνουν με κάθετες πάσες να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 43 υπήρξε η φάση που σήκωσε τις διαμαρτυρίες των ερυθρόλευκων με μαρκάρισμα πάνω στον Κωστή να μην δίνεται πέναλτι, με την ρέφερι της αναμέτρησης Αντωνίου να δείχνει παίζεται.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ολυμπιακού Β’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βοϊλη να κάνει το 1-0 στο 48′ με  όμορφο σουτ του μέσα από την περιοχή.

Στην συνέχεια η ομάδα του Ιμπαγάσα συνέχισε στο ίδιο τέμπο και θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα της, όμως η μπάλα στο σουτ του Λιάτσου στο 67 βρήκε το δοκάρι.  Μία στιγμή αδράνεια στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Φοφανά να κάνει το 1-1 στο 89′ και χάλασε εντέλει όλη την εξαιρετική προσπάθεια του Ολυμπιακού Β’, ο οποίος αν και κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, τελικά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (86’ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Βοϊλης (75’ Κίτσος), Ντόϊ, Κωστή (79’ Σπυριδάκης), Σουρλής.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (62’ Φοφανά), Μαραγκός, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (82’ Μυστακίδης), Πόζογλου (62’ Παπαχρήστος), Πασάς, Μούργος (73’ Ορφανίδης), Σκόνδρας.

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024