Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο άνετες καρέκλες για το γραφείο σου

Οι πιο άνετες καρέκλες για το γραφείο σου

Μαθητής, φοιτητής ή εργαζόμενος από το σπίτι; Σε όποια από τις προαναφερθείσες κατηγορίες κι αν ανήκεις, δε θα πρέπει να πάρεις αψήφιστα την επιλογή καρέκλας για το γραφείο σου.

Όσο κι αν δεν της φαίνεται, βλέπεις, η καρέκλα γραφείου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έπιπλα του χώρου σου. Απλά αναλογίσου τις ώρες που περνάς καθήμενος σε αυτή μέσα στη μέρα και θα καταλάβεις γιατί είναι εξωφρενικά σημαντικό να επιλέξεις μία στιβαρή, ανατομική και ανθεκτική πρόταση. Εμείς κάναμε μια βόλτα στην αγορά και σου βρήκαμε όλες όσες αξίζει να εξετάσεις. Εσύ απλά κάνε τη χάρη στο σώμα σου και διάλεξε εκείνη που ταιριάζει στα «θέλω» σου!

Victorage Gaming Delta VC Series

Εργασία, gaming ή διάβασμα; Όπως κι αν περνάς τον χρόνο σου, η καρέκλα Victorage Gaming Delta VC Series θα σε καλύψει απόλυτα. Μία υψηλής ποιότητας πρόταση που αντανακλά τα 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας της Victorage, η Delta VC Series ενσωματώνει κορυφαία σχεδίαση και στιβαρή κατασκευή, προστατεύοντας τη σπονδυλική στήλη και κρατώντας μπράτσα και ώμους στο κατάλληλο ύψος. Η κλίση και το ύψος της καρέκλας ρυθμίζονται καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη, ενώ το ατσάλινο πλαίσιο πλαισιώνεται από υψηλής ποιότητας σφουγγάρι με ενισχυμένη επένδυση σε στρατηγικά σημεία για μεγαλύτερη άνεση χωρίς επιβαρύνσεις.

@Work Lyon

Η καρέκλα @Work Lyon είναι η τέλεια καρέκλα για ‘σένα. Δεν έχουν σημασία το ύψος, το βάρος, ο σωματότυπος ή η στάση που προτιμάς να κάθεσαι. Κάθε πτυχή της Lyon ρυθμίζεται ελεύθερα, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις λεπτομέρειες του κορμιού σου. Προσάρμοσε τα μπράτσα της για να στηρίξεις τα χέρια σου, το βάθος του καθίσματος ώστε να ταιριάζει με το μήκος των ποδιών σου, το ύψος και το προσκέφαλο για καλύτερο κράτημα του αυχένα και τη θέση της πλάτης για μέγιστη θωρακική υποστήριξη. Η μεταλλική βάση χαρίζει μεγαλύτερη σταθερότητα σε κάθε σου κίνηση ενώ με το ύφασμα mesh θα ξεχάσεις τι πάει να πει ιδρώτας.

@Work Top II

Δούλεψε με άνεση από το σπίτι σαν να ήσουν στο γραφείο, χάρη στην καρέκλα @Work Top II. Με ουδέτερο σχεδιασμό, ταιριάζει σε κάθε στυλ επίπλου, εξασφαλίζοντας άψογη στήριξη στο σώμα σου. Ρυθμίζεται βάσει των «θέλω» σου, χάρη στον μηχανισμό Relax που διαθέτει, με τον μεταλλικό της σκελετό να της προσφέρει ακόμα περισσότερη σταθερότητα. Μεταξύ άλλων θα έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις την πίεση που ασκεί στη μέση, το προσκέφαλο, το ύψος και τα μπράτσα για να τη φέρεις στα μέτρα σου χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Η καρέκλα Top II, τέλος, είναι φτιαγμένη από διάτρητο ύφασμα mesh που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί.

@Work Gaming Nemesis II

Με άριστη σχέση τιμής απόδοσης και look που… φωνάζει «gamer» από μακριά, η καρέκλα Nemesis II της @Work αποτελεί μία άριστη πρόταση για το gaming room σου. Με κορυφαία αισθητική που γίνεται ακόμα πιο επιβλητική χάρη στον συνδυασμό μαύρου και κόκκινου χρώματος, διαθέτει αποσπώμενο μαξιλαράκι μέσης για μία ακόμα πιο άνετη εμπειρία. Το μαλακό προσκέφαλο θα στηρίξει αποτελεσματικά τον αυχένα σου ενώ μέχρι και η ψηλή πλάτη είναι έτσι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διατηρεί τον κορμό στη σωστή στάση. Τα μπροστά ρυθμίζονται για να τα φέρεις στο κατάλληλο ύψος και να εξασφαλίσεις τη μέγιστη στήριξη στα χέρια σου.

IOO Flex

Μια καρέκλα που κερδίζει… στα σημεία, η IOO Flex έχει τον τρόπο να στηρίζει το κορμί σου εκεί που πρέπει, κάνοντας τις ατελείωτες ώρες εργασίας πιο άνετες. Ο μηχανισμός Relax Synchro μιμείται τις κινήσεις του κορμιού σου, προστατεύοντας την οσφυϊκή μοίρα και εξασφαλίζοντας ακόμα πιο εργονομικό κάθισμα, όπως κι αν βολεύεσαι. Μπράτσα, προσκέφαλο και πλάτη ρυθμίζονται προκειμένου να προσαρμοστούν στα «θέλω» σου, προσφέροντας έτσι στήριξη σε χέρια, αυχένα και μέση. Θα σε καλύψει απόλυτα ανεξαρτήτως βάρους και σωματότυπου ενώ χάρη στα ροδάκια των 60 χιλ. γλιστράει στο δάπεδο αποφεύγοντας τις τριβές και τις φθορές.

@Work Gaming Nemesis Ultimate Edition

Είσαι gamer; Φώναξέ το! H gaming chair Nemesis Ultimate Edition είναι εδώ και θα κάνει level up σε κάθε σου session. Δεν είναι μόνο ο ανατομικός της σχεδιασμός που θα σου επιτρέψει να «χαθείς» με τις ώρες στους κόσμους των αγαπημένων σου παιχνιδιών αλλά και το περίγραμμα με τον RGB φωτισμό (μπορείς να ελέγξεις φωτεινότητα, χρώματα και ρυθμό από το σχετικό τηλεχειριστήριο ενώ συνδέεται σε τροφοδοτικό ή powerbank μέσω «κρυμμένου» καλωδίου στην πλάτη) που φτιάχνει ατμόσφαιρα στη στιγμή! Η πλάτη της περιστρέφεται μέχρι και κατά 155ο για μία απόλυτα προσαρμόσιμη αλλά πάντα αναπαυτική εμπειρία, ενώ τα ενσωματωμένα μαξιλάρια χαρίζουν έξτρα άνεση.

Ergohuman Plus Luxury

Αν αναζητάς απλά ό,τι καλύτερο για το γραφείο σου, η καρέκλα Ergohuman Plus Luxury είναι φτιαγμένη για ‘σένα και τις ανάγκες σου. Με σκελετό αλουμινίου για έξτρα αντοχή, διαθέτει 4D ρυθμιζόμενα μπράτσα, προσκέφαλο και πλάτη έτσι ώστε να «αγκαλιάζει» και να στηρίζει το κορμί σου. Ο μηχανισμός Relax Synchro επιτρέπει στην καρέκλα να ακολουθεί τις κινήσεις και τη δυναμική του κορμιού σου, ενισχύοντας τη σπονδυλική στήλη σου αλλά δίχως να σε παρεμποδίζει. Με mesh ύφασμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ρυθμιζόμενη κλίση και βάθος για περισσότερη άνεση και πενταετή εγγύηση, η Ergohuman Plus Luxury είναι απλά κορυφή

@Work Chrome

Με μοντέρνο αλλά επιβλητικό design, αντάξιο ενός γραφείου ανώτερου στελέχους, η καρέκλα Chrome συνδυάζει το άνετο κάθισμα με τη στήριξη του κορμιού και την ελευθερία κινήσεων. Η ενιαία πλάτη της έχει ύψος 74 εκατ. κρατώντας σταθερή τη σπονδυλική σου στήλη και τον θώρακα και επιτρέποντάς σου να υιοθετήσεις μια σωστή και ανατομική στάση ενώ δουλεύεις. Είναι επενδεδυμένη από γνήσιο δέρμα που αναπνέει για ασυναγώνιστη αίσθηση, ενώ έρχεται με αλουμινένιους βραχίονες και σκελετό για έξτρα άνεση και σταθερότητα. Ο μηχανισμός Relax Multiblock προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, δίνοντας στην καρέκλα τη δυνατότητα να προσαρμοστεί στις κινήσεις σου μέσα στη μέρα.

@Work Rhino

Συμπαγής αλλά άκρως ανατομική, η Rhino προσφέρει εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης Είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό Relax ο οποίος επιτρέπει στην πλάτη της να κινείται ελεύθερα, βάσει των κινήσεων του σώματός σου για μεγαλύτερη άνεση (έχεις πάντα τη δυνατότητα να την «κλειδώσεις» εκεί που προτιμάς φυσικά). Με ύψος που φτάνει τα 53 εκατοστά, θα κρατήσει τον κορμό σου ίσιο, επιτρέποντας την ίδια στιγμή στα γόνατά σου να σχηματίσουν γωνία 90ο με τα ισχία για ορθοπεδικό κάθισμα. Το ύφασμα mesh, τέλος, εξασφαλίζει πως θα αποφύγεις την εφίδρωση για όσο κι αν χρειαστεί να κάτσεις.

@Work Elegant

Κομψή, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά της, η καρέκλα γραφείου Elegant της @Work υιοθετεί λιτό και κλασικό σχεδιασμό που τη μετατρέπει στην ατραξιόν κάθε γραφείου. Οι προσεγμένες της γραμμές δεν της προσδίδουν απλά υψηλή αισθητική αλλά χαρίζουν και κορυφαίο κράτημα στην πλάτη και τη σπονδυλική σου στήλη. Διαθέτει μεγάλα μπράτσα για έξτρα άνεση και βάση με πέντε ακτίνες για μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στη σκληρή, καθημερινή χρήση. Ο συνδυασμός τεχνητού δέρματος και inox σκελετού, τέλος, ενισχύει ακόμα περισσότερο το premium look της καρέκλας αναδεικνύοντας το μοντέρνο design της.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024