Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεματοφύλακες του Συντάγματος – Σε αγώνα κατά των εμβολίων καλεί ο «συνταγματάρχης» τους

Θεματοφύλακες του Συντάγματος – Σε αγώνα κατά των εμβολίων καλεί ο «συνταγματάρχης» τους

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ξαναχτυπούν. Αυτή τη φορά με τον… «συνταγματάρχη» τους ο οποίος καλεί σε αγώνα κατά του εμβολίου ενώ δεν παραλείπει να ισχυριστεί πως οι θεματοφύλακες αριθμούν τουλάχιστον 100.000 άτομα.

Είναι πρώην τουριστικός πράκτορας και δηλώνει φανατικός αντιεμβολιαστής. Στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» φέρει τον βαθμό του… συνταγματάρχη.

Ο λόγος για ακόμα έναν αρνητή, ο οποίος με κάθε ευκαιρία συνεχίζει τη δράση των αντιεμβολιαστών φτάνει μάλιστα και στο σημείο να… εύχεται «να πάνε να ψοφήσουν όσοι δεν συμφωνούν μαζί του», ενώ δηλώσει ότι θα επέμβει και για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

Ο φερόμενος ως συνταγματάρχης δήλωνε ότι τον παρακολουθούν και ότι είναι το σώμα των θεματοφυλάκων αριθμεί 100.000 μέλη.

Σύμφωνα με τον ίδιο «προσπαθούμε να επαναφέρουμε και να προστατεύσουμε την έννομη τάξη και να προστατεύσουμε το δημόσιο συμφέρον».

Προβάλλοντας ανυπόστατους ισχυρισμούς, έκανε λόγο για «κοροϊδία» σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού, υποστηρίζοντας μάλιστα πως διαθέτουν όλα τα… επιστημονικά στοιχεία προκειμένου να επιχειρηματολογήσουν υπέρ των θέσεών τους.

«Προσπαθούμε να προστατέψουμε την κατάλυση του Συντάγματος»

Την ίδια στιγμή, ένας ακόμα αρνητής, ο Αβέρκιος Πένογλου, μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega για τον εμβολιασμό και τους θεματοφύλακες.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι εναντίον του πειράματος στους ανθρώπους εμβολίων που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. «Είμαστε κατά της βλακείας, όχι κατά του εμβολίου» εξήγησε ο κ. Πένογλου.

Ο κ. Πένογλου ήταν πρώην τουριστικός πράκτορας και δήλωσε ότι δεν είναι γιατρός.

«Είμαι θεματοφύλακας και ως έλλην σκεπτόμενος και επειδή το Σύνταγμα μας το επιτρέπει θελήσαμε να προστατέψουμε την Ελλάδα από την προδοσία. Επειδή πολλοί έχουν εισχωρήσει στους θεματοφύλακες χωρίς να γνωρίζουν κάνουν κακό» εξήγησε.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024