Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός – Παρακολούθηση και στενό μαρκάρισμα για τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Κοροναϊός – Παρακολούθηση και στενό μαρκάρισμα για τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Υπό στενή παρακολούθησε σε κάθε σημείο της χώρας μπαίνουν οι αρνητές που είναι μέλη της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και δόθηκαν συγκεκριμένες εντολές για την πρόληψη φαινομένων όπως εκείνο της απαγωγής του γυμνασιάρχη.

Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από την απαγωγή και τον προπηλακισμό του Γυμνασιάρχη στην Πιερία και οι δράση των αντιεμβολιαστών και αρνητών «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Η έρευνα θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα καθώς έχει διαπιστωθεί πως σε περιοχές με μεγαλύτερο ποσοστό ανεμβολίαστων η δραστηριότητα της οργάνωσης αυτής είναι εντονότερη από ότι σε περιοχές όπου το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι χαμηλό.

Μάλιστα σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε και η αντιτρομοκρατική κάτι που δείχνει ότι η έρευνα αναβαθμίζεται. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο θέμα. Είπε ότι πολλοί πυρήνες και δράσεις των αντιεμβολιαστών αυτών έχουν εντοπιστεί σε πολλές περιοχές καθώς και στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Λάβρος Μητροπολίτης

Την ίδια στιγμή λάβρος κατά των αντιεμβολιαστών εμφανίστηκε σήμερα και ο Μητροπολίτης Ηλείας ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ πιστεύω ακόμη ότι οι αντιεμβολιαστές κληρικοί, που δείχνουν στους ενορίτες τους καλοί Κληρικοί, ΔΕΝ είναι καλοί και αληθινά ευσεβείς, αλλά υποκρίνονται τους ευσεβείς για να έχουν οπαδούς να τους ακολουθούν σ’ ό,τι τους λένε»
Και συνέχισε μιλώντας για τους αντιεμβολιαστές τους οποίους χαρακτήρισε, αυτόχειρες. «Δεν πηγαίνω ούτε στην κηδεία τους» είπε.


Σήμερα έδωσε κατάθεση και ο δικηγόρος που ελέγχεται για τον θάνατο 54χρονης η οποία πέθανε στον Ευαγγελισμό και αρνιόταν να διασωληνωθεί. Ο δικηγόρος αρνείται τις κατηγορίες ενώ ισχυρίστηκε πως δεν απέτρεψε τη διασωλήνωση της ασθενούς και ότι έχει μηνύματα στην κατοχή του που το αποδεικνύουν.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024