
Μαρτίνς – «Αυτά θέλω να δω με Ατρόμητο, θα βρούμε λύσεις για το Κόπα Άφρικα»
Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, για τις απουσίες ενόψει Κόπα Άφρικα, αλλά και για την επιστροφή του Βαλμπουενά.
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (15/12, 19:30) για την εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Superleague και τόνισε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς για την ομάδα του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός υπενθύμισε ότι ο Ατρόμητος νίκησε τον ΠΑΟΚ και πήρε ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ εμφανίστηκε καθησυχαστικός όσον αφορά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για να αντιμετωπίσει τις απουσίες των διεθνών για την τελική φάση του Κόπα Άφρικα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:
Για την αντίδραση μετά την ήττα στο Βέλγιο και το ματς στο Περιστέρι: «Ήταν κάτι που μου άρεσε. Αντιδράσαμε όπως έπρεπε με τον Άρη μετά τη χειρότερη εμφάνισή μας στη χρονιά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και αμέσως αλλάξαμε όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Αντιδράσαμε στα δύσκολα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Μπορεί να γίνουν αλλαγές με τον Ατρόμητο, παίζουμε σε δύσκολη έδρα. Εκεί ο ΠΑΟΚ έχασε, ενώ εμείς έχουμε μόνο τέσσερις βαθμούς χαμένους φέτος και τους δύο τους χάσαμε από τον Ατρόμητο. Επομένως δεν θα είναι εύκολο ματς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα παίξουν όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση».
Για το τι θέλει να δει από αυτά που εμφάνισε η ομάδα εναντίον του Άρη: «Κατοχή μπάλας, ανάκτηση, καλή κυκλοφορία, πίεση ψηλά. Όλα αυτά ήταν τέλεια με τον Άρη, δεν είχαμε καλή τελική πάσα και γι΄αυτό δεν κάναμε πολλές φάσεις. Ο Άρης είναι συμπαγής και ποιοτικός, δεν ήταν εύκολο ματς. Θέλουμε να δούμε όλα αυτά τα στοιχεία και με τον Ατρόμητο, αλλά να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στις τελικές πάσες. Να έχουμε χαρακτήρα, προσωπικότητα, υπομονή όπως κάναμε με τον Άρη, τον ΟΦΗ, την Φενέρ και να επιβληθούμε».
Για το θέμα με τις απουσίες ενόψει Κόπα Άφρικα: Είναι κάτι που το ξέρουμε απόν την αρχή, θα πρέπει να περιμένουμε και τις οριστικές κλήσεις για να δούμε ποιοι τελικά θα λείψουν. Θα είναι σημαντικές απουσίες, αλλά θα βρούμε τον τρόπο να τις αντιμετωπίσουμε».
Για τα προβλήματα: «Ο Καρμπόβνικ προπονείται πλέον κανονικά, ενώ και ο Βαλμπουενά έκανε ατομικό και ετοιμάζεται να επιστρέψει»
- Προβλήματα σύνδεσης στο Facebook – Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες για «μη διαθέσιμη» σελίδα
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι ινφλουένσερ στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)


