Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακή η Σίτι διέλυσε την Λιντς (7-0) - Δείτε τα γκολ

Εντυπωσιακή η Σίτι διέλυσε την Λιντς (7-0) – Δείτε τα γκολ

Σίτι με σπασμένα φρένα, σάρωσε με 7-0 την Λιντς και αποσπάστηκε στο +4 από την Λίβερπουλ και στο +5 από την Τσέλσι – Πρώτη φορά, ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα δέχεται επτά γκολ.

Ασταμάτητη, ασυναγώνιστη. Μία Μάντσεστερ Σίτι βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι Πολίτες διέσυραν με 7-0 της Λιντς, πραγματοποιώντας ακόμα μία εμφάνιση Πρωταθλήτριας το τελευταίο διάστημα και έδειξαν για ακόμη μία φορά ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος.

Το τρένο των Πρωταθλητών Αγγλίας έχει μπει και πάλι στις ράγες του. Μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε την έβδομη συνεχόμενη νίκη της και πλέον βρίσκεται στο +4 από την Λίβερπουλ και στο +5 από την Τσέλσι, οι οποίες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Λιντς, που την προηγούμενη αγωνιστική, παραλίγο να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Τσέλσι, δεν μπόρεσε σε κανένα διάστημα να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα γνώρισε την βαρύτερη ήττα της από τότε που επέστρεψε στα σαλόνια της Premier League, ενώ είναι η πρώτη φορά, μετά από 568 παιχνίδια στην προπονητική του καριέρα που ο Μαρσέλο Μπιέλτσα δέχεται επτά γκολ.

Η Σίτι μπήκε δυναμικά από την αρχή της αναμέτρησης. Ηδη μέχρι το 30΄ ήταν μπροστά σκορ με 3-0, χάρη στα γκολ των Φόντεν, Γκρίλις και Ντε Μπρόινε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. Μάχρεζ, Ντε Μπρόινε, Στόουνς και Ακε σημείωσαν από ένα γκολ, για το τελικό 7-0, ολοκληρώνοντας την καλύτερη εμφάνιση των Πολιτών την φετινή χρονιά.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Λαπόρτ, Ντίας (65’ Ακέ), Στόουνς, Ζιντσένκο, Ρόδρι (56’ Φερναντίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα (46’ Γκιντογκάν), Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Γκρίλις, Μαχρέζ.

Λιντς: Μελιέ, Σάκλετον (38’ Κλιχ), Φίρπο (73’ Ντράμε), Γιορέντε, Έιλινγκ, Φόρσοου, Ντάλας, Ραφίνια, Ρόμπερτς, Χάρισον, Τζέιμς

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024