
Συνταξιούχοι – Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για αύξηση των συντάξεων και στήριξη του ΕΣΥ
Στο ύψος της Βουλής κλούβες των ΜΑΤ έχουν φράξει το δρόμο και εμποδίζουν τους συνταξιούχους να προχωρήσουν προς το Μέγαρο Μαξίμου
Σε εξέλιξη είναι στο κέντρο της Αθήνας μεγάλο συλλαλητήριο συνταξιούχων με κάλεσμα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων.
Με συνθήματα όπως «φέρτε πίσω όλα τα κλεμμένα με αίμα ο λαός τα έχει πληρωμένα», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος από όπου ξεκίνησαν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Ωστόσο, στο ύψος της Βουλής κλούβες των ΜΑΤ έχουν φράξει το δρόμο και τους εμποδίζουν να προχωρήσουν. Κάτι που καταγγέλλουν οι διαδηλωτές.

Οι συνταξιούχοι απαιτούν στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας, απόδοση σε όλους τους συνταξιούχους της 13ης και 14ης σύνταξης καθώς και αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις.
Ζητούν να τους τους αποδοθεί το 0,5% του τακτικού προϋπολογισμού που είναι νομοθετημένο για τα έτη 2020 – 2021 καθώς και τα αναδρομικά αφορολόγητα.
Στην κινητοποίηση παραβρίσκεται αντιπροσωπεία από την ΕΓ του ΠΑΜΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο, ενώ χαιρετιστήρια μηνύματα έστειλαν η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα και η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών.
Λόγω της κινητοποίησης κλειστές είναι: η Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη και η Βασ. Αμαλίας.
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)

