Ράδιο Αρβύλα – Πληροφορίες ότι σταματά για φέτος η εκπομπή
Από το απόγευμα της Δευτέρας, η αποκάλυψη της υπόθεσης του revenge porn, για το οποίο κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έριξε «βαριά σκιά» πάνω από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα
Πρόωρο τέλος, τουλάχιστον για το 2021, φαίνεται πως μπαίνει για το Ράδιο Αρβύλα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα όσα ακολούθησαν.
Από το απόγευμα της Δευτέρας, η αποκάλυψη της υπόθεσης του revenge porn, για το οποίο κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έριξε «βαριά σκιά» πάνω από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.
- Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» από την πρώην σύντροφο του Παναγιωτόπουλου: «Ανέβασε και τέταρτο βίντεο – Είχε υλικό και άλλων γυναικών»
Ο Αντώνης Κανάκης έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και απομάκρυνε άμεσα από την εκπομπή των Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ την απόφασή του επικρότησε με ανακοίνωση και ο ΑΝΤ1.
Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις, καθώς δεν γίνεται να συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το κλίμα, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» κάτι.
- Διαβάστε επίσης: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η γυναίκα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο – Τι λέει η δικηγόρος της
Η εκπομπή επρόκειτο να σταματήσει για τις γιορτές την Παρασκευή (17/12), ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, κρίθηκε σκόπιμο αυτό να γίνει από σήμερα. Οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της εκπομπής αναμένεται να ληφθούν μετά τις γιορτές.
Υπενθυμίζεται, ότι ολοκληρώνοντας χθες, Δευτέρα, την εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κοπεί οριστικά το Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο όπως είπε καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί.
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Διαφθορά μετρημένη σε δισ.: Από τα βοσκοτόπια του ΟΠΕΚΕΠΕ στα σαλόνια των Βρυξελλών
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς




