Με την Αταλάντα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στη νοκ-άουτ φάση του Europa League
Ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Αταλάντα θα περάσει στους «16» της διοργάνωσης
Με την Αταλάντα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στη νοκ-άουτ φάση του Europa League.
Πολύ δύσκολη κλήρωση, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό στον ενδιάμεσο γύρο του Europa League, καθώς οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να περάσουν το εμπόδιο της Αταλάντα για να βρεθούν στους «16» της διοργάνωσης για τρίτη σερί χρονιά.
Οι Ερυθρόλευκοι, από τη στιγμή που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους, περίμεναν ένα «μεγαθήριο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη συγκεκριμένη φάση, και πράγματι η κληρωτίδα έφερε αντίπαλό τους μια από τις σπουδαιότερες ομάδες που τερμάτισαν τρίτες στους ομίλους του Champions League.
Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο Μπέργκαμο στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη μία εβδομάδα αργότερα (24/2). Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ισχύει πλέον στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ.
Από εκεί και πέρα σχετικά με τα υπόλοιπα ζευγάρια του ενδιάμεσου γύρου του Europa League, ξεχωρίζει η μεγάλη μάχη της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι, αλλά και το ζευγάρι της Πόρτο με τη Λάτσιο.
Αναλυτικά τα 8 ζευγάρια του ενδιάμεσου γύρου:
Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Αταλάντα – Ολυμπιακός
Λιψία-Σοσιεδάδ
Μπαρτσελόνα – Νάπολι
Ζενίτ – Μπέτις
Ντόρτμουντ – Ρέιντζερς
Σέριφ Τιρασπόλ – Μπράγκα
Πόρτο – Λάτσιο
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442