Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Λαμία 2-1 – Το VAR δεν έστειλε τον Λουτσέσκου στη… Ρουμανία

ΠΑΟΚ – Λαμία 2-1 – Το VAR δεν έστειλε τον Λουτσέσκου στη… Ρουμανία

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς σκόραρε ξανά για τον ΠΑΟΚ, το VAR ακύρωσε το γκολ της Λαμίας στις καθυστερήσεις και ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε επιτέλους την ομάδα του να φτάνει σε νίκη (2-1) στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Πάλι… καλά για τον ΠΑΟΚ και τον Ρασβάν Λουτσέσκου. Έχοντας τον VAR για πρωταγωνιστή, ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στη Λαμία, επικρατώντας με 2-1 για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Κουτσιαύτης που ήταν στο VAR είδε οφσάιντ στο γκολ που βρήκαν οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις με τον Τσούκαλο και έσωσε τους «ασπρόμαυρους» για άλλη μία φορά.

Ένα αποτέλεσμα που βάζει στο… mute και τα δημοσιεύματα των Ρουμάνων, που ήθελαν τον Ρασβάν Λουτσέσκου να τα… μαζεύει από τη Θεσσαλονίκη μετά σημερινό παιχνίδι για να αναλάβει την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Στο -5 από τη 2η ΑΕΚ πλέον ο ΠΑΟΚ και στο -10 από τον Ολυμπιακό που παίζει με τον Άρη.

Γκολ με το… καλημέρα για τη Λαμία

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου παρέταξε με πολλές αλλαγές την ομάδα του και… έριξε στη μάχη τους Τσιγγάρα, Λύρατζη αλλά και Ίνγκασον που επέστρεψε μετά από πολύ καιρό. Η Λαμία ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μάλιστα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Ο Νούνιες έφυγε στην κόντρα για τους φιλοξενούμενους, κουβάλησε ωραία την μπάλα, έκανε την πάσα στον Αραμπούλι την κατάλληλη στιγμή και εκείνος με ένα εξαιρετικό τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 1-0 στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης!

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλη ευκαιρία αργότερα, ωστόσο η εκτέλεση φάουλ του Προβηδάκη από καλή θέση κατέληξε άουτ.

Το έψαξε και το βρήκε

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τα πατήματα του και άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, πιέζοντας τη Λαμία στο μισό της.

Και μάλιστα, ο Δικέφαλος του Βορρά άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Κούρτιτς βρήκε εξαιρετικά τον Ζίβκοβιτς ο οποίος είδε τον Γκαραβέλη να βγάζει με μία τρομερή απόκρουση την κεφαλιά του. Οι γηπεδούχοι ωστόσο βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 18ο λεπτό. Ο Αουγκούστο κέρδισε τις κόντρες, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Λύρατζη και ο νεαρός δεξιός μπακ ισοφάρισε, σκοράροντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να βρει και δεύτερο γκολ, ωστόσο η Γκαραβέλης ήταν εκεί σε όλες τις φάσεις και οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο χωρίς… διαφορές.

Ανατροπή με τον… συνήθη ύποπτο

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος του Βορρά ανέβασε στροφές, πίεσε τη Λαμία και κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε πολύ. Σκόρερ, ο… συνήθης ύποπτος για φέτος, Κούρτιτς. Ο Σλοβένος μέσος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με ένα υπέροχο πλασέ έκανε το 2-1 στο 64ο λεπτό και έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Σώθηκε από το VAR

Και εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα είχε ένα… ήρεμο φινάλε η Λαμία κατάφερε να βρει δίχτυα στις καθυστερήσεις, με το τέρμα ωστόσο να ακυρώνεται από τον Κουτσιαύτη που ήταν στο VAR!

Ο Τσούκαλος ήταν αυτός που κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη, ωστόσο ο VAR συμφώνησε με τον βοηθό ο οποίος σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (82’ Σβαμπ), Τσιγγάρας, Μουργκ (62’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (75’ Σφιντέρσκι), Ζίβκοβιτς, Ακπομ (82’ Εσίτι).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (86’ Τσούκαλος), Γκέντσογλου (70’ Τζανδάρης), Ελευθεριάδης (79’ Μανουσάκης), Νούνιες (70’ Τάιρον), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024