Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τονώσει το ηθικό του ενόψει «διαβολοβδομάδας»

Ολυμπιακός – Με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τονώσει το ηθικό του ενόψει «διαβολοβδομάδας»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Απόλλωνα Πάτρας για τη 10η αγωνιστική της Basket League και θέλει να μπει συγκεντρωμένος από την αρχή και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει ψυχολογία ενόψει της «διαβολοβδομάδας» που έρχεται

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα στο ΣΕΦ τον Απόλλωνα Πάτρας για τη 10η αγωνιστική της Basket League στις 17:00 (τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3) και θέλει να πάρει το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διευρύνει το ρεκόρ του στο 8-1, αλλά κυρίως θα του δώσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην EuroLeague.

Η τέταρτη και τελευταία «διαβολοβδομάδα» του πρώτου γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα τον φέρει αντιμέτωπο με Μπάγερν Μονάχου (Τρίτη 15/12 20:00) και Βιλερμπάν (Πέμπτη 17/12 20:00), με αμφότερες τις αναμετρήσεις εντός έδρας για τους Πειραιώτες.

Σίγουρα το επίπεδο της Basket League δεν είναι ίδιο με αυτό της EuroLeague, όμως κάθε αγώνας κρύβει παγίδες, όπως το οριακό ματς με τον Ηρακλή ή το τελευταίο με τη Λάρισα, στο οποίο, παρότι το «καθάρισε» εύκολα, είδε τον Φαλ να παθαίνει διάστρεμμα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει αυτό το σερί εντός έδρας αγώνων με νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, χωρίς απώλειες, για να φορμαριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και να μπει στα δύο επόμενα ευρωπαϊκά ματς αφήνοντας πίσω του πλέον την ήττα στο Βελιγράδι.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024