Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη (12/12, 19:30) για την 13η αγωνιστική της Superleague.
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα της συμπρωτεύουσας.
Σε αυτή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Τζολάκης, Καρμπόβνικ και Βαλμπουενά.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.
Με κορυφαίο τον Γιάντσουκ, ο Παναθηναϊκός «λύγισε» τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ στον 3ο τελικό της Volley League ανδρών, έκανε το 2-1 στη σειρά και χρειάζεται μία νίκη για να σηκώσει το 22ο πρωτάθλημά του.