Με τους Τζεχάιβ Φλόιντ και Νεμάνια Νέντοβιτς στα «πιτς» ο Δημήτρης Πρίφτης επέλεξε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι να συμπεριλάβει στην πράσινη 12αδα τον Νεοκλή Αβδάλα.
Ο 15χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον Ιωνικό Νικαίας και είχε γίνει ο δεύτερος πιο νέος παίκτης των «πρασίνων» που αγωνίστηκε στην Basket League (μετά τον Γιάννη Καραμαλέγκο) ενώ με αντίπαλο τον Κολοσσό την 1η Νοεμβρίου έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία των «πρασίνων» στην μεγάλη κατηγορία.
Έτσι στο παιχνίδι κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου για την 14η αγωνιστική της Euroleague ο νεαρός παίρνει το βάπτισμα του πυρός και στην Ευρώπη, όσον αφορά την παρουσία του στην 12αδα της ομάδας.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου