Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου - Επίθεση στον Τσίπρα - Υιοθετεί τις «αθλιότητες Γιαννάκου»

Οικονόμου – Επίθεση στον Τσίπρα – Υιοθετεί τις «αθλιότητες Γιαννάκου»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έκανε δήλωση για τις αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις «VIP ΜΕΘ» και τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ.

Μαίνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ μετά τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της Μιχάλη Γιαννάκου, με τον Γιάννη Οικονόμου να κάνει σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις αναρτήσεις του για το θέμα των «ρεζερβέ» ΜΕΘ για επωνύμους.

«Με τη χθεσινοβραδινή του ανάρτηση -η οποία συνοδεύεται από το εμετικό #vipΜΕΘ- ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, υιοθετώντας ουσιαστικά τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου. Αθλιότητες που απορρίπτει η ιατρική κοινότητα και αρνείται, προς τιμήν του, να στηρίξει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθός.

Ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να αναφέρει έναν έστω ιατρό που αποφάσισε ποιος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ ύστερα από πολιτική εντολή. Αν δεν ανακαλέσει άμεσα, θα αποδείξει ότι η συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

Οι αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έκανε δύο αναρτήσεις χθες στο Twitter για το ζήτημα των ΜΕΘ. Στην πρώτη έγραψε: «Ορθώς έσπευσε η Εισαγγελία στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ, σε σχέση με την ιδιαίτερη διαχείριση «VIP πολιτών». Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη και στη δημοσιότητα. Όλοι είμαστε ίσοι στο δικαίωμα για αξιοπρεπή περίθαλψη. #vipΜΕΘ».

Στη δεύτερη σημείωνε: «Φτάσαμε στο έσχατο σημείο, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να μου απαντά στη Βουλή ότι ράντζο και ΜΕΘ είναι το ίδιο. Και έρχεται χθες η ΠΟΕΔΗΝ και καταγγέλλει ότι αν είσαι VIP ασθενής βρίσκεις θέση σε ΜΕΘ. Αν δεν είσαι, περιμένεις.

Αν ισχύει, πρόκειται για βαθύ ηθικό ξεπεσμό. #vipΜΕΘ».

Οι αναρτήσεις στο Twitter

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024