Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άστο» - Νέα μεγάλη επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη

«Άστο» – Νέα μεγάλη επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη

Μια μπαλάντα με ιδιαίτερο νόημα, ένα τραγούδι που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση μέσα από τις ζωντανές του εμφανίσεις στο Fantasia Live

Η δημιουργικότητα και το ταλέντο του Πέτρου Ιακωβίδη τον έχουν αναδείξει ως τον πιο ταλαντούχο λαϊκό τραγουδιστή της νέας γενιάς, με τις επιτυχίες του να διαδέχονται η μια την άλλη.

Πρόσφατα το «Τατουάζ» του έγινε η αγαπημένη μας μουσική «εμμονή», ενώ τα τραγούδια που έχει χαρίσει σε άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες σημειώνουν αντίστοιχη εντυπωσιακή πορεία στα charts, και μας κάνουν να σπάμε το replay button!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Πέτρος Ιακωβίδης επιστρέφει με το «Άστο», την πιο δυναμική ίσως λαϊκή μπαλάντα της μέχρι τώρα δισκογραφικής του πορείας. Μια μπαλάντα με ιδιαίτερο νόημα, ένα τραγούδι που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση μέσα από τις ζωντανές του εμφανίσεις στο Fantasia Live.

Το «Άστο» μιλάει για έναν άνθρωπο που αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος σε μια σχέση που έχει φθαρεί ολοκληρωτικά, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο για πισωγυρίσματα – κατάσταση την οποία όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας. Μια αντίστοιχη ιστορία παρακολουθούμε να εκτυλίσσεται και στο κινηματογραφικό music video του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube σε σκηνοθεσία Bodega Visuals.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024