Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρνητές - Πόσες ζωές θα στοιχίσουν ακόμα οι θεωρίες των «ψεκασμένων» - Οργανωμένοι, με διασυνδέσεις και στόχους

Αρνητές – Πόσες ζωές θα στοιχίσουν ακόμα οι θεωρίες των «ψεκασμένων» – Οργανωμένοι, με διασυνδέσεις και στόχους

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος», κινήματα, γιατροί με διασυνδέσεις και άλλοι «ειδήμονες», από απλοί αρνητές μιας πανδημίας άρχισαν να μετατρέπονται σε «τάγματα εφόδου»

Πριν από μερικά χρόνια είχε ανοίξει μία συζήτηση για το κατά πόσον ήταν σωστή και αποτελεσματική η απόφαση που είχαν λάβει πολλά μέσα ενημέρωσης, να μην δημοσιεύουν οτιδήποτε αφορούσε τη Χρυσή Αυγή και την εγκληματική οργάνωση που αποτελούσε την κοινοβουλευτική της ομάδα.

Πολλοί είχαν υποστηρίξει τότε ότι η μη δημοσίευση οποιασδήποτε είδησης σχετικά με τους ναζιστές της Χ.Α. έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα σε μία μερίδα κόσμου, που δεν είχε πλήρη ενημέρωση για τη δράση τους και γι’ αυτό τους υποστήριζε.

Κάπως έτσι – αν δεχτούμε αυτό το σκεπτικό – ενδέχεται να λειτουργεί και η έκφραση «ψεκασμένοι» για όλους συνολικά τους αρνητές του κοροναϊού και του εμβολιασμού, την οποία χρησιμοποιούμε όλοι, όχι αδίκως, πάντως, αν κρίνει κανείς από τις παρανοϊκές θέσεις πολλών εξ αυτών των ανθρώπων:

«Θα μας βάλουν 5G, θα μας αλλιώσουν το DNA, το εμβόλιο φτιάχτηκε από αίμα… εμβρύων, είναι μία παγκόσμια συνωμοσία των ισχυρών του πλανήτη για να μας αποτελειώσουν οικονομικά και να… ξεκάνουν τους ηλικιωμένους για να μην δίνουν συντάξεις» και άλλα συναφή.

Ωστόσο, περιπτώσεις όπως αυτή στην Πιερία, με τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», ή άλλων αρνητών-γονέων που τραμπουκίζουν εκπαιδευτικούς μόνο και μόνο επειδή ζητούν από τους μαθητές να φορούν μάσκα, αποδεικνύουν πως αυτοί οι άνθρωποι και δικτυωμένοι είναι, και οργάνωση διαθέτουν, και είναι πολίτες καθημερινοί, της «διπλανής πόρτας».

Ένα παράδειγμα – διαφορετικό, βέβαια, αλλά παρεμφερές – αποτελεί και η περίπτωση του «ψευτογιατρού».

Γιατί μπορεί να είναι απλά ένας απατεώνας, που εκμεταλλευόταν την απελπισία καρκινοπαθών και των συγγενών τους, για να αποσπά χρήματα, ωστόσο, κατόρθωνε επί χρόνια να κυκλοφορεί ελεύθερα σε δημόσια νοσοκομεία για να «τσιμπήσει» πελάτες και διέθετε οργάνωση και διασυνδέσεις – ένας μάρτυρας στη δίκη του, είπε ότι του τον συνέστησε «χειρουργός του Ευαγγελισμού» – αλλά και την απαιτούμενη πειθώ για να καταφέρνει ανθρώπους σε απόγνωση να εγκαταλείπουν τις ιατρικές μεθόδους και θεραπείες και να στρέφονται στα δικά του «εναλλακτικά ματζούνια».

Το ετερόκλητο «τσούρμο», «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Μια τραγουδίστρια, μια δασκάλα χορού, μια νοικοκυρά, ένας απόστρατος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ένας κύριος που εμφανίζεται στο facebook με μπουρνούζι, ένας άνεργος από το Ίλιον…. Όχι δεν είναι η αρχή ενός αστείο ανέκδοτου αλλά άνθρωποι που βρίσκονται μεταξύ των 11 συλληφθέντων στο Αιγίνιο Πιερίας, που κατηγορούνται ότι σήμερα το πρωί «απήγαγαν» τον γυμνασιάρχη, του φόρεσαν χειροπέδες και τον «έσυραν» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι 11 δράστες του απίστευτου περιστατικού στο σχολείο της Πιερίας, που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», ουσιαστικά, αποτελούν ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων ατόμων από όλη τη χώρα, ηλικίας από 40-75 ετών, με το μόνο κοινό τους στοιχείο να είναι η εμμονή τους κατά της πανδημίας, του εμβολιασμού και των μέτρων προστασίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 11, οι δύο είναι γυναίκες, μια δασκάλα χορού από τη Μεθώνη και μια νοικοκυρά από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ενώ μόνο τρεις από αυτούς έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Επιπλέον, την «ψεκασμένη ομάδα» συμπληρώνουν ένας 54χρονος απόστρατος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ένας 40χρονος άνεργος από το Ίλιον Αττικής, δύο αγρότες από το Αιγίνιο και τον Πλαταμώνα και ένας 75χρονος συνταξιούχος από τη Νάουσα.

Διώκονται για κακούργημα

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης: Πιερία – Παρανοϊκό κείμενο προς τους γονείς μαθητών και «επίταξη» σχολείων από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

«Νέα εκδοχή ταγμάτων εφόδου»

Ό,τι και να έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι άνθρωποι, δεν είναι καθόλου ανακριβής ο χαρακτηρισμός «νέα εκδοχή ταγμάτων εφόδου», που τους προσέδωσε το ΚΚΕ.

«Πρόκειται για ομάδες που, όποιο τίτλο και αν χρησιμοποιούν, αποτελούν νέα εκδοχή ταγμάτων εφόδου», τονίζει, η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ, αναφερόμενη στους δράστες της επίθεσης, και προσθέτει ότι «η άρνηση της μάσκας και των εμβολίων, που επικαλούνται, είναι το όχημα μέσα από το οποίο προσπαθούν να περάσουν φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές».

Νέο… κρούσμα αρνητή γιατρού – «Δολοφονούν παιδιά με χλωρίνη»

Σοκάρει η αντιεμβολιαστική δράση γυναίκας παθολόγου. Η εν λόγω γυναίκα ανεβάζει καθημερινά βίντεο, λέγοντας – μεταξύ άλλων – ότι είναι δολοφόνοι όσοι εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του κοροναϊού!

Πρόκειται για παθολόγο με προϋπηρεσία μάλιστα σε δημόσιο νοσοκομείο, που ισχυρίζεται, επίσης, ότι όσοι φορούν μάσκα θα πάθουν… κώφωση, ενώ στα εμβόλια του κοροναϊού, υπάρχει χλωρίνη και δηλητήριο και όποιος το κάνει διαπράττει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Σας απολύει επειδή δεν βάζετε χλωρίνη στο σώμα μας. Δηλητήριο, ακουαφόρτε. Nα το δηλώσει ο εργοδότης σας ότι δεν σας δίνει άδεια, επειδή δεν έχετε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παθολόγος που εργάστηκε στον Ερυθρό Σταυρό και πλέον είναι ιδιώτης γιατρός στην Κρήτη, καλεί τους υγειονομικούς να μην υποκύψουν και να μην εμβολιαστούν με «τα φόλια», όπως αποκαλεί τα εμβόλια για τον Covid-19.

Επιπλέον, κατηγορεί και τους συναδέλφους της γιατρούς που εμβολιάστηκαν, ότι κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες και δεν αποκαλύπτουν τις παρενέργειες.

«Εγώ σταματάω το παιδί μου από το σχολείο»

Με ένα εικολάλεπτο βίντεο, η συγκεκριμένη αντιεμβολιάστρια παθολόγος καλεί τους γονείς να μην κάνουν rapid tests στα παιδιά τους για να τα στείλουν στο σχολείο, λέγοντας, μάλιστα, να υπογράψουν μία συγκεκριμένη δήλωση, ότι αρνούνται να υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ για να είναι καλυμμένοι.

Στο τέλος αναφέρει ότι έχει σκοπό να σταματήσει το παιδί της από το σχολείο, επειδή δεν το δέχονται χωρίς rapid και ότι θα κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων.

Η σελίδα της παθολόγου στο Facebook έχει κατέβει λόγω διασποράς ψευδών ειδήσεων, ωστόσο συνεχίζει τη δράση της μέσω κλειστών ομάδων που αναδημοσιεύουν τις απόψεις της κατά των εμβολίων, της χρήσης μάσκας και των rapid test με live streaming.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Αντιεμβολιαστικό σόου από τον πρόεδρο του… Κινήματος ’21

Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν στα social media τα αντιεμβολιαστικά κινήματα και καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί κατά των μέτρων της πανδημίας και του εμβολίου.

Μετά τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», ήρθε το «Κίνημα 21», με τον πρόεδρό του να κάνει… καταδρομές σε διάφορα μέρη, όπως λέει ο ίδιος, και να εκφράζει τις απόψεις του κατά των εμβολίων του κοροναϊού, που γίνονται στη χώρα μας, αλλά και κατά της μάσκας.

Από το αεροδρόμιο, μέχρι και τον ιατρικό σύλλογο, αλλά και σε πολυκατάστημα, τραβώντας πάντα βίντεο με τις απόψεις του.

Στρατιωτικός γιατρός και πρώην διευθυντής παθολογικής κλινικής

O στρατιωτικός γιατρός και πλοίαρχος εν αποστρατεία, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του Κινήματος 21, ήταν διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και, όπως ισχυρίζεται, για όσο διάστημα ήταν θεράπων στην κλινική του, «δεν χάθηκε κανένας ασθενής με COVID 19».

Όταν δέχθηκε παρατήρηση από περαστικό για την αντιεμβολιαστική του εκστρατεία, ανέφερε ότι είναι επιθετικός λόγω… παρενέργειας του εμβολίου!

Το Κίνημα 21 αριθμεί πάνω από 48.000 followers στα social media, με τον πρόεδρο του Κινήματος να «γυρίζει» διάφορα βίντεο κατά των εμβολίων της Pfizer, της Moderna, της J&J και της AstraZeneca και κατά της χρήσης μάσκας.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024