
Έφτασε και στο Πακιστάν η παραλλαγή Όμικρον
Το Πακιστάν είχε καταγράψει επίσημα 28.793 θανάτους εξαιτίας του κοροναϊού
Οι αρχές του Πακιστάν εντόπισαν το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον του SARS-CoV-2, δήλωσε σήμερα Πέμπτη, αξιωματούχος των υγειονομικών υπηρεσιών της επαρχίας Σιντχ στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Εξήγησε ότι φορέας της νέας παραλλαγής ανεμβολίαστο πρόσωπο που έχει εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Καράτσι, την πολυπληθέστερη πόλη της χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας.
Από το εξωτερικό η… εισαγωγή του
Το πρόσωπο αυτό είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό, διευκρίνισε –χωρίς να διευκρινίσει το πού–, ενώ σημείωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη ιχνηλάτηση των επαφών του.
Ως χθες Τετάρτη, το Πακιστάν είχε καταγράψει επίσημα 28.793 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 1.287.703 κρουσμάτων του SARS-CoV-2.
- Ναταλία Γερμανού: «Η Γωγώ Μαστροκώστα αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά»
- Ο Τζόρτζιο Μαρκέτι στάθηκε στην κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό το 2024 (vid)
- Champions League: Η Παρί θέλει το repeat και η Άρσεναλ το πρώτο – Ζωντανά το pregame του μεγάλου τελικού στο MEGA
- LIVE ο τελικός του Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ
- Τουριστικό πλοίο βυθίστηκε στη Μαρμαρίδα – Σώοι οι 148 επιβάτες και το πλήρωμα
- Τελικός Champions League: Με αυτές τις ενδεκάδες θα παίξουν Παρί και ‘Αρσεναλ




