
Έφτασε και στο Πακιστάν η παραλλαγή Όμικρον
Το Πακιστάν είχε καταγράψει επίσημα 28.793 θανάτους εξαιτίας του κοροναϊού
Οι αρχές του Πακιστάν εντόπισαν το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον του SARS-CoV-2, δήλωσε σήμερα Πέμπτη, αξιωματούχος των υγειονομικών υπηρεσιών της επαρχίας Σιντχ στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Εξήγησε ότι φορέας της νέας παραλλαγής ανεμβολίαστο πρόσωπο που έχει εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Καράτσι, την πολυπληθέστερη πόλη της χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας.
Από το εξωτερικό η… εισαγωγή του
Το πρόσωπο αυτό είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό, διευκρίνισε –χωρίς να διευκρινίσει το πού–, ενώ σημείωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη ιχνηλάτηση των επαφών του.
Ως χθες Τετάρτη, το Πακιστάν είχε καταγράψει επίσημα 28.793 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 1.287.703 κρουσμάτων του SARS-CoV-2.
- Κόπα Άφρικα: Το CAS θα αποφασίσει αν ο τίτλος θα καταλήξει στη Σενεγάλη ή στο Μαρόκο
- Μητσοτάκης: Επίθεση στην αντιπολίτευση για να κρύψει την πολιτική του απομόνωση
- Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και οι βασικές αρτηρίες της Αττικής
- Ανδρουλάκης: Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν «αφεντικά» και όροι «μαφίας» – «Είστε πρωταθλητής του θράσους»
- Επικίνδυνη κλιμάκωση στη Δυτική Όχθη – Τέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί σε χωριό
- Ολυμπιακός: Όταν βλέπεις τον Σάλιακα να βουρκώνει… (vid)





