Αλεξανδρούπολη – Τι θέλουν τα ελληνικά και αμερικανικά σκάφη Ανορθόδοξου Πολέμου στο λιμάνι
Πρόκειται για σκάφη τύπου Mark V, τα οποία ανήκουν στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών της χώρας μας και στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.
Τέσσερα ειδικά σκάφη Ανορθόδοξου Πολέμου κατέφθασαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από τη Σούδα της Κρήτης, όπου ως γνωστόν βρίσκεται η Αμερικανική Βάση.
Καταγραφή του χρόνου
Πρόκειται για πλοία τύπου Mark V, δύο από τα οποία ανήκουν στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών της χώρας μας και άλλα 2 στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.
Τα ελληνικά σκάφη (φωτογραφία evros-news)
Σκοπός τους ήταν να καταγραφεί ο χρόνος κάλυψης της θαλάσσιας διαδρομής από τη Σούδα της Κρήτης, όπου ως γνωστόν βρίσκεται η στρατιωτική βάση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, έως το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου πλέον έχουν επίσης εγκατασταθεί στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ.
Πηγή: evros-news
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442