Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το όνειρο, ο κολλητός και ο δάσκαλος του Τσιμίκα

Το όνειρο, ο κολλητός και ο δάσκαλος του Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρό του στην Λίβερπουλ, με τον Ελληνα αριστερό μπακ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μο Σάλαχ και να υποκλίνεται στον Γιούργκεν Κλοπ.

Ονειρική είναι η φετινή σεζόν για τον Κώστα Τσιμίκα, με τον Ελληνα μπακ να έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των οπαδών της Λίβερπουλ, αλλά και την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος στη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 10 συμμετοχές σε Αγγλία και Ευρώπη, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των Reds στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μίλαν (7/12, 22:00) για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον 25χρονο μπακ να λέει πολλά και ενδιαφέροντα.

Ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε ότι στην Λίβερπουλ ζει το όνειρό του, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Μο Σάλαχ. «Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου εδώ. Με βοήθησε από την αρχή. Είναι ένας τεράστιος άνθρωπος, φανταστικός. Ένας από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», ανέφερε.

Παράλληλα, ο διεθνής μπακ υποκλίθηκε στον Γιουργκεν Κλοπ, από τον οποίο όπως τόνισε χαρακτηριστικά, έχει μάθει πολλά και βρίσκεται πάντα δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. «Ήταν πάντα δίπλα μου, πάντα εκεί όταν χρειαζόμουν να τον ρωτήσω κάτι. Τον ευχαριστώ για πολλούς λόγους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από παιδί είχα όνειρο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα στη Λίβερπουλ», ξεκίνησε και στη συνέχεια δήλωσε:

Για τον Γιούργκεν Κλοπ και την αγωνιστική αλλαγή του: «Μου είπε τι θέλει από μένα. Ήταν πάντα δίπλα μου, πάντα εκεί όταν χρειαζόμουν να τον ρωτήσω κάτι. Τον ευχαριστώ για πολλούς λόγους. Έπαιζα διαφορετικά στον Ολυμπιακό»

Για το «κεφαλοκλείδωμα» του Κλοπ που ζήτησε… κόκκινη κάρτα: «Δεν θυμάμαι πότε με έπιασε από τον λαιμό ο coach, αλλά είμαι καλά! Νομίζω θα είμαι εντάξει για να παίξω αύριο. Ο Ντιβόκ μάς έδωσε αυτή τη χαρά.

Για το κλίμα στους Reds: «Είμαστε σαν οικογένεια. Όποιος παίζει, όποιος βρίσκεται στον πάγκο, θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Χαιρόμαστε όλοι όταν νικάμε, στενοχωριόμαστε όλοι όταν χάνουμε. Και πανηγυρίζουμε σαν τρελοί όταν κάποιος σκοράρει στο 95′!»

Για τον Μο Σαλάχ: «Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου εδώ. Με βοήθησε από την αρχή. Είναι ένας τεράστιος άνθρωπος, φανταστικός. Ένας από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

Για το αν μιλάει Scouse (τοπική προφορά του Λίβερπουλ): «Προσπαθώ να μιλάω Scouse μερικές φορές! Προσπαθώ, αλλά δεν είμαι αρκετά καλός. Δεν θέλω να πω τίποτα εδώ αυτή τη στιγμή, διότι όλοι είδαμε τι έγινε με τον Φαμπίνιο και το κοτόπουλο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024