Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (9/12, 19:45) στην Αμβέρσα την Αντβέρπ για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, και θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου.
Όσον αφορά το πρόγραμμα των Πειραιωτών στο Βέλγιο, την Τετάρτη (8/12) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, ενώ στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πειραιά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:
Τετάρτη 8/12 11:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη (ανοιχτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).
19:00 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού μόνο με φυσική παρουσία δημοσιογράφων στο γήπεδο της Αντβέρπ. Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.
Πέμπτη 9/12 19:45 Αντβέρπ – Ολυμπιακός στο Bosuilstadion.
Η συνέντευξη Τύπου της Αντβέρπ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8/12 στις 10:00 (τοπική ώρα) στο γήπεδό της, ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 10:30 (τοπική ώρα).
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.