Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλλο νίκη κι άλλο το… κράξιμο στον Γιαννίκη – «Η ΑΕΚ δεν είναι ΠΑΣ»

Άλλο νίκη κι άλλο το… κράξιμο στον Γιαννίκη – «Η ΑΕΚ δεν είναι ΠΑΣ»

Χαμός στα social media της ΑΕΚ. Η Ένωση πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο κόσμος της ομάδας δε χάρηκε καθόλου με την εμφάνιση των Κιτρινόμαυρων και έβαλε στο στόχαστρο τον Αργύρη Γιαννίκη

Η ΑΕΚ κατάφερε επιτέλους να πάρει ένα ντέρμπι επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αλλά η εμφάνιση της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη δεν ικανοποίησε τον κόσμο της Ένωσης.

Αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια του ματς, όταν μεγάλη μερίδα του κόσμου αποδοκίμαζε βλέποντας τους Κιτρινόμαυρους να περιμένουν πίσω από τη σέντρα και απλώς να διώχνουν την μπάλα, αλλά φάνηκε και μετά το ματς.

Με τη λήξη της αναμέτρησης έγινε πανικός στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την πλειονότητα του κόσμου να εκφράζει τη δυσφορία του για την εικόνα της ομάδας και να τα βάζει με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Ο έλληνας προπονητής «χρεώνεται» το γεγονός πως η Ένωση, παρά το γρήγορο γκολ, δεν… έπαιξε το ματς, αλλά άφησε την μπάλα στον αντίπαλο, ο οποίος την έπαιζε στο μισό γήπεδο.

«Δεν είμαστε ΠΑΣ Γιάννινα», «είναι ντροπή να παίζεις έτσι», «αυτό δεν είναι ΑΕΚ» είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των οπαδών της Ένωσης που αντιλαμβάνονται πως, πέρα από το αποτέλεσμα, μετρούν και άλλα πράγματα.

Και η ΑΕΚ μέχρι τώρα δεν τους ικανοποιεί με αυτό που βγάζει στο γήπεδο.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024