Η Ελλάδα έζησε σε ρυθμούς ΚΙΝΑΛ την Κυριακή που μας πέρασε και θα ζήσει και την επόμενη Κυριακή καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναμετρηθούν εκ νέου στον δεύτερο γύρο.
Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 91,77% των ψηφοδελτίων, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει συγκεντρώσει το 36,96%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει 27,82%.
Πάντως, ένας πραγματικός φαν του Ανδρέα Παπανδρέου κατάφερε να γίνει viral με το ψηφοδέλτιό του. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία και θα καταλάβετε το γιατί.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.