Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το New Bvlgari Hotel δίνει νέο ορισμό στην παριζιάνικη πολυτέλεια στα καλύτερά της

Το New Bvlgari Hotel δίνει νέο ορισμό στην παριζιάνικη πολυτέλεια στα καλύτερά της

Το New Bvlgari Hotel υποδέχτηκε λαμπερούς καλεσμένους της γαλλικής σόουμπιζ

Ένα εκλεπτυσμένο μείγμα από αγνές, μινιμαλιστικές γραμμές και λεπτές αναφορές στην ιταλική αναγεννησιακή αρχιτεκτονική, το Bvlgari Hotel Paris στην διάσημη Λεωφόρο George V εισάγει μια νέα ταυτότητα σε μια γειτονιά γεμάτη με κομψά κτίρια.

Το ιταλικό στούντιο αρχιτεκτονικής, Antonio Citterio Patricia Viel, σχεδίασε μεγάλο μέρος του κτηρίου από την πρόσοψή του μέχρι το εσωτερικό του ξενοδοχείου. Οι Antonio Citterio και Patricia Viel αναμόρφωσαν το κτίριο και την πρόσοψή του μέσω μιας συνεργασίας με το γαλλικό στούντιο αρχιτεκτονικής Valode & Pistre. Εξωτερικά, το ξενοδοχείο περιβάλλεται από μια πρόσοψη από επιβλητικά διώροφα παράθυρα. Από όλες τις πλευρές του ξενοδοχείου μπορείτε να έχετε θέα στην όμορφη Πόλη του Φωτός.

Μέσα στο νέο ξενοδοχείο στολίδι

Εσωτερικά, το ξενοδοχείο φιλοξενεί την ίδια παλέτα χρωμάτων και υφών που χαρακτηρίζουν τα «αδέρφια» του στο Μιλάνο, το Λονδίνο, το Ντουμπάι, τη Σαγκάη και το Πεκίνο: ήρεμοι τόνοι με μια σύγχρονη ματιά. Η φυσική έμπνευση αφθονεί, καθώς αυτό το ξενοδοχείο, και τα υπόλοιπα στην οικογένεια Bvlgari, ενσωματώνουν φυσικά υλικά και επιφάνειες: μάρμαρο, μετάξι, γρανίτη και ξύλο στο σχεδιασμό και τα φινιρίσματά τους. Το ξενοδοχείο παρουσιάζει στους επισκέπτες μια φρέσκια εκδοχή πολυτέλειας, ένα μέρος γεμάτο με έργα τέχνης, εντυπωσιακές μεταξωτές επενδύσεις τοίχων και έπιπλα επώνυμων σχεδιαστών.

Το εσωτερικό του ξενοδοχείου διαθέτει 76 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένου του Penthouse Bvlgari. Το Penthouse Bvlgari είναι ένα μεγάλοπρεπο ιδιωτικό και διαθέτει πανοραμικό roof garden για ατελείωτο χάζι στην καρδιά της πόλης .

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024