Χαμόγελο του Παιδιού – Συναγερμός για 13χρονο αγόρι που εξαφανίστηκε στον Άλιμο
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από την εξαφάνιση ενός 13χρονου αγοριού, στην περιοχή του Αλίμου. Το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα
Ο μικρός Αλέξανδρος Δ. που είναι 13 χρονών εξαφανίστηκε το απόγευμα της 19ης Νοεμβρίου από την περιοχή του Αλίμου. Αμέσως το «Χαμόγελο του παιδιού» σήμανε συναγερμό και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του με εισαγγελική εντολή, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο της ζωή του.
- Διαβάστε επίσης: 2.459 κακοποιημένα παιδιά σε 10 μήνες
Ο Αλέξανδρος Δ. έχει ύψος 1,55 μ., είναι 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρο φούτερ, λευκά αθλητικά παπούτσια και έχει σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί.
Οποιοσδήποτε έχει δει το παιδί ή έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε συνομιλία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα ιρανικά drones
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς



