Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
To Morgan 3-Wheeler επιστρέφει

To Morgan 3-Wheeler επιστρέφει

Το πιο εκκεντρικό μοντέλο της niche βρετανικής φίρμας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα γενιά του η οποία δίνει μια γεύση μέσω μιας σειράς σκίτσων

Η Morgan έχει ανακοινώσει ήδη την έλευση της νέας ενσάρκωσης του ιδιότυπου όσο και καλτ 3-Wheeler που ετοιμάζει τη νέα γενιά του με ορίζοντα το 2022, εισάγοντας στο σχεδιαστικό λεξιλόγιο των Βρετανών ένα νέο κώδικα ο οποίος θα «απασχολήσει» όλα τα μελλοντικά μοντέλα της φίρμας.

Το νέο 3-Wheeler έχει ήδη κάνει κάποιες εμφανίσεις ως δοκιμαστικό πρωτότυπο με καμουφλάζ και πλέον η φίρμα δημοσιοποιεί ένα παζλ από σκίτσα κομμάτια του οποίου θα βρουν διέξοδο στην νέα εκδοχή του μοντέλου.

Συγκρίνοντας τις εικόνες του δοκιμαστικού πρωτότυπου με τα νέα σκίτσα, συμπεραίνει κανείς ότι οι ανεμοθώρακες του αυτοκινήτου που βρίσκεται κάτω δεξιά θα έχουν σίγουρα να κάνουν με την έκδοση παραγωγής όπως και οι τροχοί του πράσινου χρώματος αγωνιστικού που βρίσκεται στο κέντρο της εικόνας.

Ανεξαρτήτως των όσων μπορεί να υποθέσει κανείς συγκρίνοντας τις δύο εικόνες για το νέο 3-Wheeler, είναι εξίσου σαφές ότι το 3-Wheeler θα διατηρήσει την σπαρτιατική αύρα του και τη λογική που το διέκρινε μέχρι σήμερα, διαθέτοντας και στη νέα εκδοχή του, λεπτά ελαστικά μπροστά, φαρδιά προστατευτικά και τα χαρακτηριστικά στρογγυλά φωτιστικά σώματα.

Παρ΄όλα αυτά, το μπροστινό τμήμα θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένο προκειμένου να συμβαδίζει με τις ανάγκες του νέου κινητήρα ενώ, αυτό που λείπει σε σχέση με το παρελθόν είναι οι πλευρικές απολήξεις της εξάτμισης.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, να σημειωθεί ότι η προηγούμενη εκδοχή του 3-Wheeler η παραγωγή της οποίας ολοκληρώθηκε πέρυσι εφοδιαζόταν με ένα δίλιτρο δικύλινδρο κινητήρα βενζίνης με ισχύ 85 ίππων δια χειρός Ford. Λόγω των αυστηρότερων προδιαγραφών για τις εκπομπές ρύπων, ο συγκεκριμένος κινητήρας αναμένεται να αντικατασταθεί από ένα ατμοσφαιρικό τρικύλινδρο 1,5 λίτρου επίσης με προέλευση την «μπλε οβάλ» φίρμα.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί στοιχεία για μεγέθη και επιδόσεις με την Morgan να δηλώνει ωστόσο ότι θα υπάρξουν πλείστες βελτιώσεις σε σχέση με το παρελθόν κάτι που σημαίνει προφανώς ότι το νέο 3-Wheeler θα είναι πιο γρήγορο από το μοντέλο που διαδέχεται. Για λόγους σύγκρισης να σημειωθεί ότι το τελευταίο εξασφάλιζε χρόνο επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,0 δευτερόλεπτα.

Αυτό που επίσης έχει ανακοινώσει η βρετανική φίρμα είναι ότι το 3-Wheeler θα διατηρήσει την πισωκίνητη διάταξή του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024