Η Morgan έχει ανακοινώσει ήδη την έλευση της νέας ενσάρκωσης του ιδιότυπου όσο και καλτ 3-Wheeler που ετοιμάζει τη νέα γενιά του με ορίζοντα το 2022, εισάγοντας στο σχεδιαστικό λεξιλόγιο των Βρετανών ένα νέο κώδικα ο οποίος θα «απασχολήσει» όλα τα μελλοντικά μοντέλα της φίρμας.

Το νέο 3-Wheeler έχει ήδη κάνει κάποιες εμφανίσεις ως δοκιμαστικό πρωτότυπο με καμουφλάζ και πλέον η φίρμα δημοσιοποιεί ένα παζλ από σκίτσα κομμάτια του οποίου θα βρουν διέξοδο στην νέα εκδοχή του μοντέλου.

Συγκρίνοντας τις εικόνες του δοκιμαστικού πρωτότυπου με τα νέα σκίτσα, συμπεραίνει κανείς ότι οι ανεμοθώρακες του αυτοκινήτου που βρίσκεται κάτω δεξιά θα έχουν σίγουρα να κάνουν με την έκδοση παραγωγής όπως και οι τροχοί του πράσινου χρώματος αγωνιστικού που βρίσκεται στο κέντρο της εικόνας.

Ανεξαρτήτως των όσων μπορεί να υποθέσει κανείς συγκρίνοντας τις δύο εικόνες για το νέο 3-Wheeler, είναι εξίσου σαφές ότι το 3-Wheeler θα διατηρήσει την σπαρτιατική αύρα του και τη λογική που το διέκρινε μέχρι σήμερα, διαθέτοντας και στη νέα εκδοχή του, λεπτά ελαστικά μπροστά, φαρδιά προστατευτικά και τα χαρακτηριστικά στρογγυλά φωτιστικά σώματα.

Παρ΄όλα αυτά, το μπροστινό τμήμα θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένο προκειμένου να συμβαδίζει με τις ανάγκες του νέου κινητήρα ενώ, αυτό που λείπει σε σχέση με το παρελθόν είναι οι πλευρικές απολήξεις της εξάτμισης.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, να σημειωθεί ότι η προηγούμενη εκδοχή του 3-Wheeler η παραγωγή της οποίας ολοκληρώθηκε πέρυσι εφοδιαζόταν με ένα δίλιτρο δικύλινδρο κινητήρα βενζίνης με ισχύ 85 ίππων δια χειρός Ford. Λόγω των αυστηρότερων προδιαγραφών για τις εκπομπές ρύπων, ο συγκεκριμένος κινητήρας αναμένεται να αντικατασταθεί από ένα ατμοσφαιρικό τρικύλινδρο 1,5 λίτρου επίσης με προέλευση την «μπλε οβάλ» φίρμα.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί στοιχεία για μεγέθη και επιδόσεις με την Morgan να δηλώνει ωστόσο ότι θα υπάρξουν πλείστες βελτιώσεις σε σχέση με το παρελθόν κάτι που σημαίνει προφανώς ότι το νέο 3-Wheeler θα είναι πιο γρήγορο από το μοντέλο που διαδέχεται. Για λόγους σύγκρισης να σημειωθεί ότι το τελευταίο εξασφάλιζε χρόνο επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,0 δευτερόλεπτα.

Αυτό που επίσης έχει ανακοινώσει η βρετανική φίρμα είναι ότι το 3-Wheeler θα διατηρήσει την πισωκίνητη διάταξή του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr