
Αντύπας – Αυτή είναι η ιστορία πίσω από το «Μωρό μου καλησπέρα»
Τριάντα χρόνια μετά ο τραγουδιστής αποκαλύπτει...
Ήταν το μακρινό 1991 όταν ο Αντύπας κυκλοφόρησε το διπλό άλμπουμ «Καλησπέρα». Σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων και έβγαλε δύο τεράστια και διαχρονικά «σουξέ».
Το πασίγνωστο «Είμαι ανεβασμένος» και στη συνέχεια το «Μωρό μου καλησπέρα».
Τα τραγούδια άφησαν εποχή και έγραψαν τη δική τους ιστορία αφού έπαιζαν κυριλοκτικά παντού.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (5/12) καλεσμένος στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και αφηγήθηκε τις ιστορίες πίσω από τα μεγάλα του σουξέ.
«Το “Μωρό μου καλησπέρα” βγήκε από μία θαυμάστρια που με έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο και έλεγε “Μωρό μου, καλησπέρα είναι δίπλα αυτή; Σ΄αγαπώ, μου λείπεις”».
Όσο για την πρόζα στο κομμάτι ευθύνεται ένας δίσκος του Δημήτρη Πουλικάκου που έπεσε στα χέρια του.
«Το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” γράφτηκε το 1989. Ήμουν στο Μισέλ και ήρθε ο Αντρέας ο Φουντουλάκης, ο στιχουργός και μου έβγαλε μία χαρτοπετσέτα και έγραφε “οδηγώ και σε σκέφτομαι και είναι αυτό επικίνδυνο».
Το κομμάτι «Άραγε» δημιουργήθηκε από μία μελωδία των Gipsy Kings. «Είχαμε ανοίξει το ραδιόφωνο και ακούσαμε μία μελωδία από μία μελωδία των Gipsy Kings».
Δείτε όσα αφηγήθηκε
- Μέση Ανατολή: Κορυφώνεται η ένταση με απειλές – Τεχεράνη: «Για κάθε νεκρό Ιράνο, θα σκοτώνουμε έναν Αμερικανό»
- Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στον Κ. Μητσοτάκη: Από τις πολλές σκιές μας οδηγείτε στο απόλυτο σκοτάδι της διαφθοράς – «Πάμε σε νέο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ανακύκλωση;»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Έρχεται το «Ali G: Who Iz I?» με το αγενές αγόρι Σάσα Μπάρον Κοέν
- Σταύρος Γεωργίου: Νέα βίντεο ντοκουμέντα του 28χρονου μετά τη δολοφονία του ποινικολόγου
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»


