
Εριέττα Κούρκουλου – Η ανάρτηση ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα της Νίκου Κούρκουλου
Η σπάνια φωτογραφία και η συγκινητική ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου
Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου έχει μιλήσει ανοιχτά για την αδυναμία που είχε στον πατέρα της και ορισμένες φορές έχει ανεβάσει παλιές φωτογραφίες τους σε Stories.
Ιδιαίτερη ημέρα η Κυριακή 5 Δεκεμβρίου για την ίδια και την οικογένειά της, καθώς σαν σήμερα γεννήθηκε ο πατέρας της, Νίκος Κούρκουλος.
Αυτή τη φορά, ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία ο πατέρας της την κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του, όταν εκείνη ήταν κοριτσάκι.
Η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε χαρακτηριστικά και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους: «Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου».
- «Η Τρελή Στη Σοφίτα» δεν ήταν ποτέ τρελή
- «Πώς αγοράσατε το Predator;» – Πυρά της αντιπολίτευσης μετά τις αποκαλύψεις για κρατική χρηματοδότηση της Intellexa
- Φοβερός Νετζήπογλου: Έκανε ρεκόρ καριέρας σε μόλις 12 λεπτά! (vids)
- Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα – Γεμάτη η Ερμού από κόσμο
- Υπό την σκιά πολέμων το πρώτο Πάσχα που τέλεσε ο Πάπας Λέων ΙΔ’: «Όσοι έχουν όπλα ας τα καταθέσουν»
- «Σου έφερα χαλβά της πεθεράς μου»: Μυθικό πανό φίλου του Ολυμπιακού για τον λάτρη της ελληνικής κουζίνας Φουρνιέ (vid)





