Θρίλερ σε πτήση – Πανικός επικράτησε όταν επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροσκάφους
Τρόμος σε πτήση. Σεκιούριτι εκτός υπηρεσίας κατάφερε να σταματήσει τον επιβάτη που αποπειράθηκε να ανοίξει την πόρτα αεροσκάφους στα 35.000 πόδια
- Λάρισα: Νέα μαρτυρία για τον αγνοούμενο – «Είμαι πιο αισιόδοξος από την πρώτη μέρα» λέει ο Γιώργος Τσούκαλης
- «Συναίνεση» για εκλογή ΠτΔ ζητούν οι πολίτες - Τι λένε οι ψηφοφόροι της ΝΔ
- Στο 1 τρισ θα φτάσει ο στρατιωτικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ το 2026 μόνο για το Πεντάγωνο
- Καταπέλτης η Εισαγγελία Χανίων: «Δεν δώσαμε ποτέ εντολή να μην συλλαμβάνονται όσοι οδηγούν μεθυσμένοι»
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε πτήση αεροσκάφους από τη Σεβίλη με προορισμό τη Βουδαπέστη. Ένας επιβάτης που πανικοβλήθηκε προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους όταν αυτό ήταν στα 35.000 πόδια.
Παρόλες τις προσπάθειες των αεροσυνοδών δεν ηρεμούσε και σε μια στιγμή σηκώθηκε από το κάθισμά του και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, κάτι που θα οδηγούσε σε ξαφνική αποσυμπίεση της καμπίνας με αποτέλεσμα το άνοιγμα να λειτουργούσε ως μια τεράστια ρουφήχτρα που θα οδηγούσε στο κενό δεκάδες επιβάτες.
Εκείνη την στιγμή ο Αντόνιο Κουιντέρο, σεκούριτι εκτός υπηρεσίας έδρσσε άμεσα και μαζί με άλλους επιβάτες κατάφερε να ρίξει στο πάτωμα τον επιβάτη και τον ακινητοποιήσει.
Στη συνέχεια παρέδωσαν τον άντρα στις ουγγρικές αρχές μόλις η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Βουδαπέστη. Στο βίντεο που τράβηξαν άλλοι συνεπιβάτες καταγράφηκαν όλες οι δραματικές στιγμές που έζησαν μέσα στο αεροπλάνο.
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις