Χρήστος Σαρτζετάκης – Στην εντατική με πνευμονία ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Από 03/12/2021 νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝΑ "ΛΑΪΚΟ" εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας. Η κατάστασή του είναι σταθερή.
Στο νοσοκομείο «ΛΑΪΚΟ» νοσηλεύεται από την Τετάρτη ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Χρήστος Σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας από εισρόφηση.
Χτες κρίθηκε αναγκαίο ο πρώην ΠτΔ να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.
Όπως επισημαίνουν οι γιατροί, η κατάστασή του είναι σταθερή.
Ο Χρήστος Σαρτζετάκης διατέλεσε Πρόεδρος της Δημοκρατίας την περίοδο 1985-1990 ενώ κέρδισε παγκόσμια καταξίωση όταν επιτέλεσε με γενναιότητα το έργο του στην υπόθεση της δολοφονίας του βουλευτή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη.
Από το 1990 και μετά αποσύρθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη δημόσια ζωή, ωστόσο συνέχισε να αρθρογραφεί σε εφημερίδες και να δημοσιεύει κείμενα στην ιστοσελίδα του.
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών



