Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά - «Μου γύρισε το μάτι, ήταν ένα πολύ σοβαρό ψέμα»

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά – «Μου γύρισε το μάτι, ήταν ένα πολύ σοβαρό ψέμα»

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στην κόντρα της Βίκυς Κάγια με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στο πλατό της εκπομπής Τι Λες Τώρα! βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου.
Η γνωστή μάνατζερ μίλησε για όλους και για όλα, για την απόφαση να φύγει από το GNTM αλλά και για τη νέα της τηλεοπτική στέγη στον Ant1.

«Το casting στο φετινό GNTM δεν ήταν από τα πολύ δυνατά τους. Έχει να κάνει πολύ με τους χαρακτήρες των παιδιών, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Η κριτική επιτροπή είναι μια χαρά, ο coach είναι πάρα πολύ κάλος».

Η… mamager αποκάλυψε ότι η Ισμήνη ήταν «δικό της παιδί» αφού αυτή την ανακάλυψε και την προμόταρε.

«Μου λείπει η Καγιά αλλά μ’ αρέσει και η Ισμήνη. Την Ισμήνη την έχω βρει στον δρόμο πριν πολλά χρόνια και της είπα ότι πρέπει να γίνει μοντέλο, της έδωσα μια κάρτα και μετά από λίγο καιρό ήρθε στο γραφείο. Έτσι έγινε μοντέλο».

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε και στις σχέσεις Καγιά – Παπαγεωργίου.

«Ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα που έπρεπε να πουν μεταξύ τους. Εγώ καμία συμβουλή δεν έδωσα. Δεν έχω μιλήσει με την Καγιά, δεν έχω κάτι για να λήξω με τη Βίκυ».

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξε παρεξήγηση με τη Βίκυ Καγιά.

«Πήρα θέση γιατί μπλέξανε έναν πελάτη χωρίς λόγο. Δεν μπορώ να ακούω κουταμάρες».

«Δε θέλω να τελειώσει το Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Πλέον, η γνωστή μάνατζερ είναι μία από τους κριτές στο σόου του Ant1, Ελλάδα έχεις Ταλέντο, ενώ αποκάλυψε ότι πολύ κοντά και στο Open για δική της εκπομπή.

«Συζητούσα να κάνω εγώ εκπομπή δική μου στο Open. Στον Ant1 δεν έπαιξαν τα οικονομικά ρόλο, μόνο το ένστικτό μου. Ήταν έρωτας ακαριαίος, δεν μπορούσα να πω όχι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί δε θέλω να τελειώσει, είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Έχουμε δέσει πάρα πολύ σαν ομάδα.

»Περνάμε τέλεια με τον Τάκη Ζαχαράτο, υπάρχει δεσμός σαν να είμαστε από χρόνια, όταν με μιμείται είναι ό,τι καλύτερο. Η Κρυσταλλία ανήκει στα 5 πιο όμορφα κορίτσια στην Αθήνα. Ο Γρηγόρης είναι ο πρόεδρος, χωρίς τον Γρηγόρη δε θα μπορούσε να γίνει. Καλύπτει τα κενά όλων μας, δεν έχει κόμπλεξ, δε μιλάει πολύ, δίνει σε όλους μας μεγάλο προβάδισμα».

Όπως σημειώνει, τα γυρίσματα για το σόου δεν είχαν σταματήσει ποτέ, πέρα από την περίοδο που ήταν άρρωστος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της «αυστηρό» ως κριτή.

«Είμαι αυστηρή. Δε με ενδιαφέρει αν θα με βρίζουν».

«Με βολεύει να με λένε σκληρή»

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Έλενα Χριστοπούλου σημειώνει:

«Με βολεύει να με λένε σκληρή. Δεν είμαι διαχειρίσιμη και όσο μεγαλώνω είναι χειρότερα τα πράγματα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι όμορφη γυναίκα. Έλα να με δεις πως ξυπνάω το πρωί. Η ομορφιά φεύγει. Είμαι μια συμπαθητική γυναίκα».

Από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να της κάνει κάποιος είναι να μην είναι συνεπής σε αυτά που λέει.

«Να μην είναι συνεπής για αυτά που λέει, με αυτά που πράττει, αυτή για μένα είναι μεγάλη ασχήμια. Το μεγαλύτερο ψέμα που μου έχουν πει είναι το σ’ αγαπώ. Είναι μια πολύ σοβαρή λέξη το να λες σ’ αγαπώ πρέπει να το εννοούμε».

Όσο για τον λόγο που οι κοπέλες που μανατζάρει τη φωνάζουν mother;

«Με λένε mother γιατί έχω μητρικό ένστικτο πολύ ισχυρό ενώ δεν έκανα παιδιά δικά μου. Είμαι εκεί για τα πάντα, όχι μόνο για τη δουλειά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024