Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σισέ – «Να σεβαστούμε τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα»

Σισέ – «Να σεβαστούμε τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα»

Ο Παπέ Σισέ μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ, τονίζοντας πως οι παίκτες του Πέδρο Μάρτινς θα πρέπει σεβαστούν τους Κρητικούς

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται  το Σάββατο (4/12, 19.30) στην έδρα του ΟΦΗ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Παπε Σισέ μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του, στάθηκε στο πώς πρέπει να την προσεγγίσει και ανέφερθηκε στην ήττα από τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τον Λεβαδειακό:

«Δεν μας αρέσει ποτέ να χάνουμε, είτε πρόκειται για παιχνίδι Κυπέλλου, είτε ακόμα και για φιλικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια με στόχο να τα κερδίζει. Όμως αυτά συμβαίνουν και πάντα πρέπει να κρατάμε κάτι θετικό από αυτό. Το θετικό είναι ότι έχουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, μπορούμε να ισορροπήσουμε το αποτέλεσμα, να νικήσουμε κάνοντας καλύτερο παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση».

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί θα μας δώσει την ευκαιρία κάνοντας καλό παιχνίδι και παίρνοντας το αποτέλεσμα που θέλουμε να φτάσουμε πιο κοντά στον τίτλο. Πρέπει να σεβαστούμε τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι μία πολύ καλή ομάδα, οργανωμένη, να φερθούμε ως μεγάλος σύλλογος, να κάνουμε καλό παιχνίδι και να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Για τη δική του εικόνα:

«Ακόμη δεν έχω εκπληρώσει τους στόχους μου, παρόλο που έπαιξα πέρσι στην Γαλλία και παίρνοντας περισσότερες εμπειρίες, επέστρεψα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας πώς να προσφέρω τα καλύτερα από τον εαυτό του σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει επίσης πολλά. Οι στόχοι δεν έχουν εκπληρωθεί, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να δουλεύω».

Για το ντοκιμαντέρ από τη Σενεγάλη και για το τι είπαν οι συμπαίκτες του γι’ αυτόν:

«Φυσικά και αστειεύτηκαν, όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, γνωρίζομαι ήδη 4-5 χρόνια με κάποιους και έτσι μίλησαν με πολύ καλά λόγια».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024